HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Penny Lancaster i ja smo tako počašćeni što smo ambasadori za King’s Trust,” započeo je Stewart, 79, u svom govoru, dok su mu članovi publike ispravili da kaže The King’s Foundation. “Također sam izuzetno počašćen što sam vitez i Davide, i ti ćeš to biti uskoro.

Rod Stewart i David Beckham dio su iste dobrotvorne organizacije

Stewart, koji je viteštvom odlikovan 2016. godine, izazvao je smijeh publike nakon svoje izjave, prema snimkama koje je podijelila Rebecca English iz Daily Maila u utorak, 11. lipnja. Kralj Charles III pojavio se na događaju u utorak i viđen je u interakciji s Beckhamom, koji se nedavno pridružio kao ambasador. Beckham, 49, je rekao za britanski Hello! Magazine ranije ovog mjeseca da je “uzbuđen što će raditi s The King’s Foundationom” i raduje se “prilici da pomogne u podizanju svijesti” o dobrotvornoj organizaciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Uvijek sam želio pomoći mladima da prošire svoje vidike i posebno se radujem podržavanju obrazovnih programa zaklade i njezinim naporima da osigura mladima veći pristup prirodi“, nastavio je David Beckham.

David Beckham poklonio je kralju teglu meda

Nakon posjeta domu Highgrove Foundationa kralja u Gloucestershireu u Engleskoj, Beckham je podijelio da su razgovarali o poslovima dobrotvorne organizacije – također su razmijenili iskustva o pčelarstvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli James Caroca (@xanm3)

S obzirom na to da sam razvio ljubav prema prirodi, također sam u osobnoj misiji da naučim više o ruralnim vještinama koje su tako važne za rad zaklade“, rekao je David Beckham. “Inspirativno je čuti od kralja o radu zaklade Njegovog  Veličanstva tijekom moje nedavne posjete vrtovima Highgrovea – i usporediti iskustva o pčelarstvu!” Beckham je podijelio svoje pčelarske poduhvate na društvenim mrežama, a Charles je također podijelio svoju ljubav prema hobiju u prošlosti.

Vanity Fair je ranije izvijestio da je Beckham kralju poklonio teglicu meda koji je sam prikupio. “Napravio sam malo meda za vas. Dolazi od mojih pčela u Oxfordshireu“, rekao je Beckham Charlesu tijekom ceremonije u svibnju 2023. godine za Britansko modno vijeće. Charles je odgovorio: “Zaista? Pa, morat ću ga zamijeniti onim koji sam ja napravio.”

druge vijesti