HELLO
HELLO! #HelloItsMe

David Beckham otkrio je da je njegov viralni komentar upućen supruzi Victoriji, “budi iskrena” u dokumentarcu o njegovu životu Beckham, isprva razljutio redatelja jer on u to vrijeme nije trebao biti na setu.

Bio je to Victorijin prvi dan snimanja. Sjedila je tamo u sobi, izgledajući sjajno. Natjerala je pse da istrče van. Fisher je mislio da sam izašao iz kuće, ali bio sam u kuhinji i pripremao kavu prije nego što sam otišao u ured,” prisjetio se bivši nogometaš (49). “Stavio sam slušalice i čuo sam kako moja žena govori: ‘Mi smo radnička klasa’, na što sam provirio i rekao: ‘Budi iskrena’.”

Redatelj je objasnio zašto ga je razljutio viralni komentar Davida Beckhama

Dodao je da je redatelj Fisher Stevens bio “jako ljut zbog toga“.

Redatelj je objasnio da je zakazao solo intervju s bivšom pjevačicom kako bi “mogla slobodno govoriti što želi” pa ga je Davidov prekid “prilično uzrujao“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Pomislio sam, ‘Tjeraj ga odavde’, ali zapravo je ispalo sjajno“, priznao je Fisher. “Uspjelo je. Hvala Bogu da je snimatelj uhvatio Davida, a onda sam montažeru rekao: ‘Mislim da imamo zlato.’”

Viralni komentar iz dokumentarca postao je jako popularan meme

U prvoj epizodi Netflixove miniserije iz 2023. David je prekinuo Victoriju (50) dok je objašnjavala svoje skromno odrastanje.

Mislim da oboje dolazimo iz obitelji koje jako marljivo rade”, rekla je dok se prisjećala svoje početne privlačnosti prema nogometnoj zvijezdi. “Naši roditelji jako naporno rade, mi smo radnička klasa.”

@vmemevibes Be honest now Victoria 😂 #davidbeckham #thebeckhams #victoriabeckham #factcheck #interview #relatable #memes #meme #thesigmaking #vforvendettavibes #vibes ♬ original sound – VMemeVibes

Zatim se može čuti kako David govori: “Budi iskrena!” dok se kamera okreće prema njemu koji je gurnuo glavu kroz vrata. “Iskrena sam“, odgovorila je Victoria, na što je David postavio pitanje: “U kojem te je autu tata vozio u školu?”

Victoria je počela govoriti, “Dakle, moj tata…” prije nego što je David prekinuo, “Ne, jedna riječ. Koji je to auto bio?”

Victoria je priznala: “OK, 80-ih je moj tata imao Rolls Royce.”

Ovaj komentar brzo je postao meme i tema reklame u kojoj je par glumio za ovogodišnji Super Bowl. Viralni razgovor o Rolls-Royceu inspirirao je UberEatsov oglas za Super Bowl u kojem glume Beckhamovi.

David i ja ćemo biti u maloj reklami“, rekla je Victoria u reklami.

David je zatim promolio glavu u sobu i rekao: “Budi iskrena, budi iskrena!”

Dizajnerica je priznala: “OK. U velikoj reklami.”

druge vijesti