HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koliko stoji farma koju su Victoria i David Beckham kupili 2018. godine? Samo 12 milijuna funti, a na njoj su dali izgraditi i vanjsku kuhinju koju s posebnim veseljem koriste muški članovi obitelji, s tatom Davidom na čelu. Kuhinja Davida Beckhama uređena je u rustikalnom stilu, a mora se priznati da je uistinu riječ o prizoru koji treba vidjeti.

Par ju je uredio po svom ukusu, a kako imaju četvero djece i vole kuhati, zaključili su i da im je potreban XXL hladnjak. Evo kako to izgleda.

David Beckham hello magazine croatia hrvatska kuhinja Davida Beckhama

 

 

Kuhinja Davida Beckhama ima najveći hladnjak koji smo vidjeli

David Beckham je objavio video na kojem on i njegova kći rade burrito u svojoj ogromnoj kuhinji, u kojoj je nemoguće ne primijetiti hladnjak zbog nevjerojatne veličine!

PROČITAJTE: Sve me naučila prabaka – Brooklyn Beckham otkrio koji je njegov sljedeći potez u karijeri

U videu smo mogli vidjeti 48-godišnjeg Davida kako iz hladnjaka vadi namirnice zbog čega je sama veličina hladnjaka prikazana u punom sjaju. Hladnjak je također prilično moderan jer je skriven tamnoplavim drvenim vratima, što znači da u skladu s temom neutralnih i prigušenih tonova u cijeloj prostoriji. Nismo ni očekivali ništa skromnije ni manje chic.

David Beckham hello magazine croatia hrvatska kuhinja Davida Beckhama

Kuhinja Davida Beckhama i njegove obitelji san je snova svake osobe koja voli kuhati

Zgodni David tom je prigodom fanovima pružio uvid i u sastav svog ogromnog hladnjaka. Hladnjak također ima dvostruka vrata, što znači da ima dovoljno prostora za rashlađenu i smrznutu hranu.

Ništa manje impresivan nije ni ostatak kuhinje bivšeg nogometaša u Cotswoldsu. U kutu se nalazi ogromna kamena peć, savršena za pripremanje autentične talijanske pizze. Pokraj toga je visoki ormarić pun vrčeva, staklenki i otmjenog staklenog posuđa.

David Beckham hello magazine croatia hrvatska kuhinja Davida Beckhama

David i Victoria su se za kuhanje odlučili za tradicionalnu Aga pećnicu koja se savršeno uklapa u rustikalnu temu.

Iznad otoka visi velika polica na kojoj odlažu svoje lonce i tave. Tu je i nekoliko reflektora za dodatno osvjetljenje tijekom pripreme jela.

Sanjamo o tome da nas pozovu na večeru…

druge vijesti