HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon punih 13 godina braka, razvode se Karen Gordon i Charles Spencer. Brat princeze Diane iznenadio je javnost viješću da se razvodi od dugogodišnje supruge, ali i izborom odvjetnice.

60-godišnji Charles Spencer očito ništa nije htio prepustiti slučaju pa je stavio sve osjećaje na stranu i angažirao Fionu Shackleton, koja je u razvodu protiv njegove sestre zastupala princa Charlesa 1996. godine, a zbog čega je lady Di izgubila svoj HRH status, odnosno status kraljevske ličnosti.

razvod Charles Spencer i Karen Gordon hello magazine croatia hrvatska brat princeze Diane razvod

Brat princeze Diane kaže da se želi posvetiti sebi i svojoj djeci

Vijest da se 52-godišnja Karen Gordon i Charles Spencer razvode nakon 13 godina braka odjeknula je u britanskim medijima, a sam brat princeze Diane izjavio je kako je cijela situacija jako tužna te da svojoj bivšoj želi svu sreću. Zašto je onda angažirao “najopakiju odvjetnicu u Velikoj Britaniji”, nije komentirao.

PROČITAJTE: Sarah Ferguson prisjetila se svoje lude djevojačke zabave na kojoj su ona i lady Di bile odjevene u policajke

“To je neizmjerno tužno”, rekao je u subotu za Daily Mail.

“Samo se želim posvetiti svoj djeci i unucima, a Karen želim svu sreću u budućnosti.”

Par, koji se vjenčao u lipnju 2011., ima 12-godišnju kćer Charlotte Dianu koja je dobila drugo ime u čast svojoj slavnoj teti koja je tragično poginula u prometnoj nesreći 1997. godine, a koju Velika Britanija i dan dans oplakuje.

Charles Spencer je također otac šestero djece iz prva dva braka. Bio je u braku s Victorijom Lockwood od 1989. do 1997. i Caroline Freud od 2001. do 2007. godine.

razvod Charles Spencer i Karen Gordon hello magazine croatia hrvatska brat princeze Diane razvod

Brat princeze Diane, skupo plaća odvjetnicu koju je svojedobno angažirao i kralj Charles

Odvjetnica koja je svojedobno zastupala princa Charlesa također je zastupala princa Andrewa u razvodu sa Sarom Ferguson, a poznata je i po radu sa celebrityjima. Tako je u razvodima zastupala sira Paula McCartneyja i Madonnu kad su se razvodili od Heather Mills i Guya Ritchieja u kasnim dvijetisućitima.

Prema Daily Mailu, Fiona Shackleton dobro naplaćuje svoje usluge pa će Charles Spencer morati izdvojiti 550 funti po satu.

Karen Gordon se još nije oglasila.

druge vijesti