HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Možda najslavnija ženska K-pop grupa na svijetu, BLACKPINK, svojim je šarmom jučer ispunila prostore Buckinghamske palače. Vijest da je BLACKPINK u Londonu oduševila je brojne fanove popularnog benda, a još više njihov posjet kraljevskoj obitelji. Nakon što je ugostio južnokorejskog predsjednika Yoon Suk Yeola i njegovu suprugu, kralj Charles III. u nazočnosti predsjednika ugostio je djevojke iz slavne grupe te im uručio ružičaste vrpce s posebnim značenjem.

BLACKPINK u Londonu

Naime, Jisoo, Jennie, Rosé i Lisa iz grupe BLACKPINK dobile su medalje počasnog člana Reda Britanskog Carstva tijekom poslijepodnevnog posjeta palači, a večer prije toga prisustvovale su svečanom banketu gdje su se imale prilike podružiti s članovima britanske kraljevske obitelji.

BLACKPINK u Londonu: posjet nije prošao bez šala monarha britanske kraljevske obitelji

Kralj Charles III. djevojke je ugostio odjeven u tamnoplavo odijelo i izuzetno dobro raspoložen, pišu britanski mediji.

BLACKPINK u Londonu

Nije si mogao pomoći a da se malo ne našali pred djevojkama koje od 2016. žare i pale glazbenim ljestvicama diljem svijeta.

“Nevjerojatno je da još uvijek razgovarate svi sa svima nakon toliko godina”, našalio se kralj Charles III. a zatim dodao kako se nada da će jednom pogledati neki od njihovih nastupa uživo.

PROČITAJTE: Spektakularna u hit boji – Crveni kaput princeze Catherine potpisuje omiljena modna kuća lady Di

Za popodnevni razgovor i preuzimanje medalja djevojke su odjenule elegantne kombinacije koje su se uglavnom sastojale od suknji, haljina i strukiranih blejzera, uglavnom od tweeda, dok su na banketu zablistale u glamuroznim toaletama. Rosé je jedina odjenula odijelo, i to s potpisom kuće YSL.

BLACKPINK u Londonu

Što su članice grupe BLACKPINK u Londonu nosile na svečanoj večeri?

Za banket na dvoru djevojke su odabrale predivne dugačke haljine, a najviše pažnje je privlačila Lisa u mint toaleti s plaštom koje potpisuje brend Georges Hobeika.

Jennie je nosila predivnu bijelu haljinu sa spuštenim ramenima brenda LIHI HOD, a Rosé jednostavnu crnu toaletu sa srcolikim izrezom modne kuće Pinkong.

Jisoo se odlučila za dugačku crnu haljinu s puf rukavima, a u palači ju je najviše oduševilo božićno drvce.

Fanove grupe BLACKPINK na društvenim mrežama trenutno zabavljaju snimke na kojima se djevojke iz grupe tijekom banketa pogledavaju i osmjehuju jedna drugoj preko stolova.

 

druge vijesti