HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Martina Boss najutjecajnija je hrvatska fitness influencerica, ali i jedna od rijetkih koja je zahvaljujući društvenim mrežama uspjela razviti uspješan biznis. Mlada poduzetnica iz Zagreba danas je više od influencerice i fitness trenerice – ima svoj brend fitness opreme i dodataka, fitness aplikaciju i brend kupaćih kostima, a pritom nalazi vremena i za privatni život. Naime, zgodna poduzetnica nedavno se udala za svog muškarca svojih snova, a njihovo raskošno vjenčanje popratili su brojni hrvatski mediji. Par je zatim otišao na skijanje pa se vratio uobičajenom rasporedu što za Martinu uključuje zdravu prehranu i puno tjelovježbe. Što jede Martina Boss u jednom danu da bi izgledala tako dobro?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Upravo to je otkrila u najnovijoj objavi.

Što jede Martina Boss? Influencerica otkrila dnevni plan

Lijepa fitness influencerica u najnovijoj objavi otkrila je kako izgleda jedan njezin tipični dan kad je hrana u pitanju.

Što jede Martina Boss

Martina dan započinje domaćim pecivom od pirova brašna i skyra, s namazom od avokada i dva kuhana jaja.

PROČITAJTE: Zdrav doručak u uredu – Ovih 7 ideja promijenit će vam dan i transformirati figuru

Za ručak često jede domaću gustu juhu od brokule i žute mrkve i tortiljom u koju stavlja piletinu, cherry rajčice, avokado namaz i mozzarellu.

Što jede Martina Boss

Što jede Martina Boss

Što jede Martina Boss za večeru? Influencerica otkriva kako joj je najdraža zobena kaša s bananom i jagodama i whey proteinom od čokolade.

Što jede Martina Boss

Kad ogladni između obroka, obožava proteinske pločice i napitke osmišljene za one koji redovito vježbaju.

Koja je Martinina poruka za 2024. godinu?

“Neka vam je 2024. najsretnija do sada, ali ne zaboravite da se sreća najčešće krije u malim stvarima. Uživajte u njima dok ganjate one velike stvari”, napisala je poznata fitness inspiracija u nedavnoj objavi sa skijališta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

druge vijesti