HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Martina Boščić, mnogima poznatija kao Martina Boss, postala je gospođa. Najpoznatija hrvatska fitness influencerica i poduzetnica, koja je u svojim dvadesetima izgradila pravo fitness carstvo u kojem se nalaze i linija kupaćih kostima i linja rekvizita za vježbanje, stala je pred oltar i rekla da svom dugogodišnjem dečku Dinu, koji je, kako sama kaže, njezin najbolji prijatelj.

Pogledajte fotografije s romantičnog vjenčanja mlade fitness zvijezde!

Martina Boss vjenčanje

Martina Boss odabrala je vjenčanicu s visokim prorezom

Za romantično vjenčanje, Martina Boss odabrala je vjenčanicu pročišćenog no glamuroznog kroja. Njezina vjenčanica imala je srcoliki izrez i nabore na bokovima, a kao najupečatljiviji detalji istaknuli su se visoki prorez na nozi te prozirni ušivci na leđima.

Martina je za vjenčanje odabrala polupodignutu frizuru i dugački veo, male biserne naušnice i atraktivne cipele s otvorenim prstima i svjetlucavim remenčićem oko gležnja.

Martina Boss vjenčanje

Martinin suprug Dino blistao je u elegantnoj kombinaciji smeđih hlača, bijele košulje i bež blejzera, sa smeđom leptir kravatom.

Martina Boss vjenčanje

Martina Boss prije vjenčanja provela je nezaboravno djevojačko putovanje

Poznata influencerica, prije samog se vjenčanja s najboljim prijateljicama zaputila na ludi provod u Grčkoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Među Martininim najbližim prijateljicama nalaze se još neke poznate influencerice, a djevojke su za nezaboravno putovanje spakirale uglavnom bijele kombinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Djevojke su tri dana uživale na Mykonosu i zabavljale se pored bazena, a kad se  vratila u Zagreb, Martina je bila spremna za vjenčanje koje se održalo 23.09.2023. godine.

Martina Boss vjenčanje

“Udala sam se za najboljeg prijatelja”, napisala je jednostavno uz fotografije na svom Instagram profilu, a uz najnoviji vodeo dodala: “Ostari sa mnom”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martina Boss (@martina_boss)

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, serija, filmova, glazbe, putovanja, kraljevskih dvora, vjenčanja i tehnologije, čitajte na Hello! Croatia.