HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska voditeljica Fani Stipković odlično se osjeća u svojoj prvoj trudnoći. 41-godišnja Fani, koja očekuje svoje prvo dijete s partnerom Fernandom Hierrom, dane provodi u slatkom iščekivanju no trudi se da joj raspored i dalje bude ispunjen aktivnostima koje je s veseljem odrađivala i kad nije bila trudna. Trudnički trening jedna je od njih.

PROČITAJTE: Fani Stipković i Fernando Hierro otkrili spol djeteta na glamurozan način

Kad se ne druži sa suprugom i ne odlazi u šetnje odjevena u glamurozne trudničke kombinacije, Fani Stipković može se pronaći u teretani gdje radi na očuvanju zdravlja svog tijela. Lijepa voditeljica već ne nekoliko puta razveselila fanove na Instagramu fotografijama sa treninga, a u najnovijoj objavi možemo vidjeti kao izgleda njezin boravak u teretani u poodmakloj trudnoći.

Trudnički trening Fani Stipković

Trudnički trening Fani Stipković mogao bi inspirirati i one koji nisu u drugom stanju

Na najnovijim snimkama s Instagrama, fit trudnica Fani Stipković možemo vidjeti koje vježbe popularna trudnica izvodi u posljednjim mjesecima trudnoće. Fani trening započinje kardio vježbama na biciklu, a zatim prelazi na vježbe uz pomoć ljubičaste pilates lopte. Voditeljica brine da svaki dio njezina tijela ostane čvrst pa jednakim intenzitetom odrađuje vježbe za ruke, stražnjicu i noge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Trudnički trening Fani odrađuje u atraktivnim kombinacijama

Kao što smo vidjeli na njezinom Instagram profilu, Fani Stipković u teretanu dolazi odjevena u kombinacije koje bi i inače nosila za fitness. Kompletići biciklističkih hlačica i topića najdraža su joj kombinacija za teretanu, a u posljednje vrijeme voli i udobni sivi triko koji omogućuje lako kretanje.

Fani čeka dječaka sa Fernandom s kojim je u vezi od 2019. godine

40-godišnja Fani Stipković, rođena na Korčuli i 55-godišnji bivši nogometaš Fernando Hierro upoznali su se 2019. godine kad je Fani Stipković bila na zadatku na nogometnom stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Bivši nogometaš već ima dvoje djece – sina Alvara i kći Claudiju.

Jeste li i vi vježbali u trudnoći?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

druge vijesti