HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Premda je već u poodmakloj trudnoći, hrvatska voditeljica Fani Stipković itekako brine o svom zdravlju i izgledu pa ne preskače redovit posjet teretani.

Na svom Instagram profilu buduća mama Fani pokazala je kako je u vrhunskoj formi te koje vježbe najčešće izvodi kad stigne u teretanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Trudnica Fani Stipković u teretani definira mišiće

Lijepa hrvatska voditeljica koja u trudnoći osvaja odličnom garderobom koja se uglavnom sastoji od pripijenih haljina, kupaćih kostima i kombinezona u žarkim bojama, ljeto provodi u kupanju i uživanju, a svako toliko skokne do teretane kako bi održala svoju zanosnu figuru.

Trudnica Fani Stipković

Kako možemo vidjeti s fotografija, Fani Stipković u teretani ovih dana najradije izvodi vježbe s bučicama, za lijepe ruke te vježbe za podizanje stražnjice.

Trudnica Fani Stipković

Komplet crnih biciklističkih tajica i sivog topića odlično pristaje horoskopskoj Lavici koja je za vježbanje motivirana i u trudnoći.

Fani je otkrila kako se upravo nalazi u 27. tjednu trudnoće te kako vježbanjem održava svoje zdravlje i vitku figuru.

Poznata trudnica Fani Stipković očekuje dječaka

Lijepa trudnica s partnerom Fernandom Hierrom iščekuje svoje prvo dijete, a par je otkrio i kako je riječ o dječaku.

Za otkrivanje spola djeteta par je organizirao posebnu zabavu na kojoj su dječakov dolazak najavili plavi konfeti.

40-godišnja Fani Stipković, rođena na Korčuli i 55-godišnji bivši nogometaš Fernando Hierro upoznali su se 2019. godine kad je Fani Stipković bila na zadatku na nogometnom stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Bivši nogometaš već ima dvoje djece – sina Alvara i kći Claudiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)


Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.