Ljubičasti kombinezon Fani Stipković glamurozna je ideja za trudnički outfit

Hrvatska voditeljica Fani Stipković prava je inspiracija kad je garderoba za trudnice u pitanju.

10 kolovoza 2023

Ljubičasti kombinezon Fani Stipković INSTAGRAM: @FANISTIPKOVIC
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Otkako je svijetu obznanila da je trudna, Fani Stipković niže jedan odličan trudnički outfit za drugim.

Lijepa trudnica, koja s partnerom Fernandom Hierrom iščekuje svoje prvo dijete, trudnoću je odlučila provesti u vibrantnim i živim bojama te atraktivnim krojevima koji pokazuju da se i u trudnoći žena može odijevati glamurozno, ako to želi.

Žarko ružičasta, smaragdno zelena i azurna, samo su neke od moćnih boja u kojima smo ovog ljeta imali priliku vidjeti poznatu trudnicu. Potpuno nas je osvojila atraktivnim kombinezonom koji je odjenula za šetnju s Fernandom u Meksiku.

Ljubičasti kombinezon Fani Stipković osvježavajuća je ideja

Dok trudnice najčešće biraju haljine za svoje ljetne outfite, najviše zbog praktičnih razloga, moramo priznati da je ljubičasti kombinezon koji se lako skida te koji svojim nježnim, rastezljivim materijalnom nježno obavija trudnički trbuščić, pun pogodak u danima kad želite zablistati.

Ovakav kombinezon može se kombinirati s detaljima u raznim bojama, a Fani ga je iskombinirala s bež sandalama s visokom potpeticom kojih se ne odriče ni u trudnoći, te Barbie torbicom u ružičastoj boji.

Njezin dragi za šetnju je odjenuo uske traperice i košulju cvjetnog uzorka.

“Sreća u četvero”, napisala je Fani uz fotografiju misleći pritom na bebicu koja dolazi, ali i na psića kojeg je nosila u rukama.

Ljubičasti kombinezon Fani Stipković pronašli smo u crnoj boji

Premda ne možemo sa sigurnošću reći koji brend potpisuje kombinezon u kojem u Meksiku oduševljava Fani Stipković i je li ga preradila, model nas neodoljivo podsjeća na kombinezon iz kolekcije high street brenda Trendydol.

Ljubičasti kombinezon Fani Stipković

Ljubičasta verzija nije dostupna u Hrvatskoj, no na Zalandu smo ga pronašli u crnoj boji, koja također može biti itekako efektna.

Ljubičasti kombinezon Fani Stipković

druge vijesti