HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Metode kojima možemo preoblikovati tijelo iznimno su popularne budući da tehnološka dostignuća omogućuju njihov sve brži i bolji razvoj. Velike su mogućnosti uređaja kojima u kratkom vremenu i bez vremena oporavka možemo postići odlične rezultate.

Kad je riječ o brizi za kožu i ljepotu tijela te praćenju najnovijih tehnoloških otkrića u cilju oblikovanja tijela, tu je Poliklinika Estera. Poliklinika Estera u Zagrebu jedna je od najprestižnijih poliklinika za opću i estetsku dermatologiju i venerologiju u Hrvatskoj. Od osnutka pacijentima omogućuje vrhunske tretmane za zdravlje i ljepotu kože, kao i za oblikovanje tijela.

Poliklinika Estera Fit tijelo

Jedan od popularnijih paketa tretmana kojim ćete postići čvrsto tijelo, vitku liniju i zategnutu i lijepu kožu jedinstveni je tretman Poliklinike Estera pod imenom Estera Fit.

Estera Fit individualni je tretman za tijelo koji se sastoji od elektromagnetske stimulacije mišića vrhunskim uređajem Zimmer u kombinaciji s kriokomorom, odnosno krioterapijom tijela. Odabiru je osobe koje ne stignu redovito raditi vježbe snage, ali i oni koji žele odličnu potporu svakodnevnom vježbanju, budući da tretman djeluje i na mišiće koje je inače teže učvrstiti. Nakon određene dobi općenito je teže postići mišićnu masu, a elektromagnetskom stimulacijom mišića proces ubrzavamo.

Poliklinika Estera Fit tijelo

„U Polikliniku Estera nerijetko nam dolaze vitke pacijentice koje brinu o sebi, često i vježbaju redovito, ali nikako da uspiju ciljano skinuti masne naslage baš s određenog dijela tijela kao što je trbuh. S druge strane primjećuju da im je trbuh tjelovježbom najteže učvrstiti. U tim slučajevima, elektromagnetska stimulacija je odličan izbor“, kaže nam dr. med. Maja Kolić iz Poliklinike Estera i nastavlja:„Tretman je namijenjen svima koji na zdrav i efikasan način žele izgubiti neželjene centimetre i kilograme, kao i za mišiće kojima je zbog duže neaktivnosti potrebna pojačana aktivnost. Riječ je o metodi koja se izvorno primjenjuje u fizikalnoj terapiji te je siguran, zdrav i prirodan način preoblikovanja tijela i regulacije tjelesne težine.“

Elektromagnetska stimulacija mišića uređajem Zimmer funkcionira pomoću elektromagnetskog polja koje djeluje direktno na mišiće te uzrokuje kontrakciju, maksimalno moguću kakvu nije moguće postići vježbanjem. Tako jedan tretman učvršćivanja trbušnjaka koji traje 30 minuta, zamjenjuje 20 000 klasičnih trbušnjaka, a to značajno skraćuje provođenje vremena u teretani. Uređaj ne dopušta mišiću da se do kraja opusti i zato pojačano troši energiju iz masti, a vi pritom gubite i centimetre. Osim što je dobar za vraćanje i održavanje mišićnog tonusa, odličan je za redukciju masnih naslaga.

Poliklinika Estera Fit tijelo

U Poliklinici Estera uređaj koristi educirani i stručni tim koji svakom klijentu pristupa individualno i personalizirano u svrhu postizanja što boljih rezultata.

Elektromagnetsku stimulaciju mišića kao najdraži tretman tijela odabire i influencerica Paula Sikirić. „Moj najdraži tretman oblikovanja tijela, točnije nogu, stražnjice i trbuha elektromagnetska je stimulacija mišića. Jasno je zašto: imam oblikovane mišiće i čvrsto tijelo zahvaljujući tom tretmanu, a uopće nisam stigla vježbati klasičnim putem! Tek odnedavno sam uvela klasičnu tjelovježbu i ta kombinacija je dobitna. Osjećaj na tretmanu je neobičan, kao da napnete mišiće, ali ne svojom voljom jer uređaj to čini za vas. U početku je neobično, ali onda se naviknete. Dok ležite i čitate, Zimmer radi za vas. Savršeno!“, oduševljeno nam govori Paula.

Poliklinika Estera Fit tijelo

Prije tretmana potreban je pregled kod dr. Kolić koja nam objašnjava: „Pomno pratimo svaku pacijenticu i pacijenta, a da bismo imali što bolji uvid u napredak, tretirano područje se mjeri, a tjelesna težina se važe.“

Drugi dio tretmana Estera Fit krioterapija je tijela u kriokomori koju vole i poznate osobe kao što su Iva Radić i bivši vaterpolist i maneken Vito Padovan.

PROČITAJTE: Vito Padovan oduševljen je novim tretmanima poznate Poliklinike Estera

Sve češće slušamo o tome koliko dobrih učinaka na zdravlje i ljepotu imaju niske temperature kojima se ciljano izlažemo u odgovarajućim uvjetima. Njima se možete izložiti pomoću najnovije tehnologije krioterapije tijela.

Krioterapija tijela neinvazivan je tretman u kojem se, u specijalnoj kriokomori i u vrlo kratkom vremenu od 1–3 minute, izlažemo ekstremno hladnom zraku ( -100 ºC do -170 ºC) čime se aktiviraju procesi potrebni za poboljšanje stanja organizma.

Tretman se posebice preporučuje za regulaciju tjelesne težine te generalno kao pomoć pri mršavljenju jer kratkotrajno izlaganje vrlo niskim temperaturama pokreće prirodnu obranu tijela čime se ubrzava metabolizam i potrošnja kalorija, pojačava se cirkulacija krvi i proizvodnja hormona te se jača imunološki sustav.

PROČITAJTE: Ana Volk otkriva kako najbolje njegovati kožu nakon ljeta

„Krioterapija pomaže i u tretiranju celulita, pojačava učinak estetskih tretmana, a zbog pojačane produkcije kolagena, poboljšava opći izgled kože koja postaje zategnutija i blistavija s manje nepravilnosti. Namijenjena je svima koji žele poboljšati opće stanje organizma kao i onima sa specifičnim problemima koje je liječnik ustanovio. Učinci na zdravlje i ljepotu su mnogobrojni, ali je svakako prije tretmana potrebno obaviti konzultacije“, kaže dr. Kolić.

Upravo kombinacija elektromagnetske stimulacije mišića s kriokomorom daje najbolji učinak. Tretman je siguran, bezbolan i daje prirodne rezultate. Uključuje osam dolazaka u mjesec dana, a jedan dolazak na tretman koji uključuje elektromagnetsku stimulaciju mišića i krioterapiju tijela, traje ukupno četrdeset minuta.

S obzirom na efikasnost tretmana, vjerujemo da će ovo biti jedna od boljih odluka koju ste donijeli za vaše tijelo.

druge vijesti