HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kako 74-godišnja dizajnerica vjenčanica izgleda tako dobro? Čini se da tajna ne leži u prehrani… Kraljica luksuznih vjenčanica, već je više puta govorila o svojim beauty tajnama i otkrila kako se kupa u vodi u koju dodajte baby ulje, da izbjegava sunce koliko god može i spava 9 sati svake večeri no mnoge je iznenadila dijeta Vere Wang koja je sve samo ne niskokalorična i zdrava.

Vera Vang dijeta prehrana hamburgeri hello magazine croatia dijeta Vere Wang

Dizajnerica, koja je u biznis s vjenčanicama krenula tek u svojim četrdesetima na DKMS gali u New Yorku razgovarala je s novinarkom portala Page Six i otkrila zanimljive informacije.

Dijeta Vere Wang podrazumijeva fast food i puno šećera

Premda vjerujemo da se ipak veći dio života zdravo hranila te da jede mnoge zdrave namirnice, Vera Wang iznenadila je izjavom o ljubavi prema brzoj hrani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

“Naravno da jedem McDonald’s. Apsolutno! Naručujem ga svaki dan po dva tjedna, a onda promijenim prehranu”, izjavila je.

PROČITAJTE: Otkrivena tajna vječne mladosti Vere Wang! Kako ova modna ikona ostaje bezvremenski mladolika?

Vera Wang pohvalila se i kako obožava krafne lanca Dunkin’ Donuts, što je vjerojatno poznato onima koji je prate na Instagramu.

“Obožavam one punjene kremom, sa šećernom glazurom. To je kao da imaju punjenje od marmelade, ali je unutra vanilija. Volim i ružičaste krafne s mrvicama”, otkrila je Vera Wang.

Dijeta Vere Wang ne bi bila potpuna bez koktela s votkom

Slavna dizajnerica više je puta izjavila kako njezine beauty tajne uključuju “izbjegavanje sunca, koktele s votkom i puno rada”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Naime, Vera Wang smatra kako je upravo zbog stalne zaposlenosti zadržala mladenački izgled jer ju njezin rad, kako kaže, pokreće.

“Dugo radim svaki dan. Odgojila sam dvije kćeri. Mislim da nas zaposlenost pokreće”, zaključila je dizajnerica za čijim vjenčanicama uzdišu žene diljem svijeta.

druge vijesti