HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Prvi hrvatski true-crime podcast Mjesto Zločina u svojoj petoj sezoni najavljuje i specijalno Halloween izdanje svog popularnog Live Show-a, koje će održati 20. listopada u zagrebačkom Sax!-u. Od trenutka prodaje koja je započela ove nedjelje, ulaznice su rasprodane u rekordna dva sata. “Hvala! Vidimo se na Mjestu Zločina” kratko su poručili na svom Instagramu.

Za Mjesto Zločina ovo je već sedmi rasprodani Live Show u Zagrebu – do sada su se u ovom formatu publici predstavili u KSET-u, Vintageu, Močvari i Boogaloo-u. Ovom prilikom, 20. listopada u Sax!-u, predstavit će specijalno Halloween izdanje Live Show-a, a nakon najvećeg live događanja do sada ovog proljeća u Boogaloo-u, ovom prilikom željeli su napraviti manju, intimniju atmosferu: “Ono što hoćemo je jedan mali, intiman show u Sax!-u ususret Halloweenu. Želimo vam biti blizu”. Također, ovo će im biti i jedini Live Show do kraja godine.

Tia i Filip, dubrovačko-zagrebački dvojac, od 2020. godine publici donose prvi hrvatski true-crime podcast Mjesto Zločina, u kojem iz tjedna u tjedan na svoj unikatni način predstavljaju analize i komentare svjetskih i regionalnih true-crime slučajeva. Izrasli su u jedan od vodećih domaćih audio podcast formata, koji okuplja zajednicu od gotovo 12.000 pratitelja, a njihove epizode na digitalnim platformama bilježe gotovo milijun streamova.

Uz audio-podcast, od 2022. godine održavaju i događanja uživo, gdje podcast serijal izvode uživo u sklopu Live Showa i pred publikom obrađuju jedan izabrani slučaj, a od protekle sezone pred publiku donose i live-događanje Murder Mystery, interaktivnu istraživačku igru u kojoj publika u timovima rješava specifičan slučaj koji je osmislio tim iz Mjesta Zločina. U novoj sezoni su održali već dva događanja Murder Mystery, u Zagrebu i Varaždinu, koja su također bila rasprodana.

Nove epizode podcasta Mjesto Zločina dostupne su svake subote na digitalnim platformama Spotify, Apple, Google i YouTube. Do sada su u novoj sezoni obradili tri inozemna true-crime slučaja, uključujući i temu Golden State ubojice, s kojom su započeli petu sezonu.

druge vijesti