HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Maja Šuput svaki slobodni trenutak između snimanja, nastupa i obveza vezanih uz svoje brendove koristi kako bi se podružila sa suprugom Nenadom i njihovim malim Bloomom čiji je život pun veselih avantura. Neodoljivi mališan s mamom i tatom dio ljeta provodi u Funtani  gdje se nalazi park koji bi oduševio svako dijete, a posebno dečkića njegove dobi. Kako se zabavio Bloom u Dino parku, pogledajte u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Bloom u Dino parku zablistao u ljetnom kombinezonu

Preslatki Bloom uvijek je vedar i veseo na fotografijama, a pratitelji Instagram profila Maje Šuput kažu da je još slađi zbog prepoznatljive frizurice, ali i simpatičnih outfita u koje ga mama odijeva.

PROČITAJTE: Kakav trio – Severina, Maja Šuput i Iva Radić zapjevale pjesmu kojoj svi znamo riječi

Mali Bloom u Dino parku pojavio se s raspuštenom kosom, odjeven u zgodan dječji kombinezon od prirodnih materijala koji dopuštaju koži da diše.

Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Bloom u Dino parku Funtane

Uz khaki kombinezon s motivom sunca, Maja Šuput svom je dječaku odabrala smeđe kožnate sandalice i retro sunčane naočale sa smeđim okvirima.

Zgodna mama za ovu je prigodu odjenula bijelu lanenu haljinu s dubokim prorezom i otvorenim leđima, koju je odjenula uz mucaste Louis Vuitton sandale.

Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Bloom u Dino parku Funtane

Zgodna mama za avanturu sa sinom splela je dvije pletenice koje joj izvrsno stoje.

Pogledajte kako se simpatični duoa zabavio na hit lokaciji za djecu.

Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Bloom u Dino parku Funtane Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Bloom u Dino parku Funtane Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Bloom u Dino parku Funtane Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Bloom u Dino parku Funtane

druge vijesti