HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Maja Šuput ne može se nadiviti svom bajkovitom životu. Hrvatska pop zvijezda jedna je od najtraženijih i najhvaljenijih glazbenica, njezin neodoljivi sin Bloom svjetlo je njezina života, a suprug Nenad Tatarinov vječna podrška u svim situacijama. U novoj objavi na Instagram profilu Maja Šuput i suprug Nenad poziraju zagrljeni u Poreču i zadovoljno gledaju u daljinu. Premda odjevena u izazovnu kreaciju s prorezima izgleda fantastično, Maja Šuput nije se mogla suzdržati, a da ne pohvali izgled svog supruga.

Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov glavna

Maja Šuput i suprug Nenad blistaju u Istri

“Mužić po mjerama Instagrama”, napisala je Maja Šuput uz fotografije na kojima ju suprug strastveno drži za struk, a neki su u komentarima dodali – “muž za poželjeti”.

PROČITAJTE: E, ovo je kolega – Dok je Maja Šuput drijemala Toni Cetinski pričuvao je Blooma

Moramo priznati da je u bijeloj košulji i bijelim hlačama Nenad Tatarinov uistinu slika i prilika markantnog muškarca.

Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov u braku su od 2019. godine

Poznati bračni par upoznao se kad je Maja prvi put odsjela u hotelu u Šibeniku u kojem je Nenad Tatarinov bio direktor. Tada ju je samo pristojno pozdravio, kao i svakog VIP gosta, a Maja je kasnije otkrila kako je pomislila da Nenad ima odličan parfem.

Maja Šuput hello magazine croatia hrvatska Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov glavna

Ipak, romansa nije započela te, a ni sljedeće godine kad je Maja ponovno stigla u Nenadov hotel 2017. godine, već pri njezinom trećem boravku, kad su i ona i on bili slobodni. Ljubav je planula i više nikad nisu gledali unatrag.

Par se vjenčao u Istri 2019. godine, a 2021. godine na svijet je došao njihov sin Bloom.

druge vijesti