HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nije tajna da se Maja Šuput i Nenad Tatarinov vole lijepo odjenuti, a premda su rijetko odjeveni u iste boje, itekako se trude pri svakom izlasku biti stilski usklađeni.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov okretali glave u Poreču

Simpatična hrvatska pjevačica ljeto provodi kombinirajući posao s privatnim užicima pa svaki trenutak između nastupa koristi kako bi na moru uživala sa svojim suprugom Nenadom i malenim Bloomom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Simpatični Bloom prava je zvijezda maminih objava na Instagramu, a mnogi su zamijetili kako je uvijek odjeven u stilu sportske elegancije, baš poput svojeg tate.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov trenutno se nalaze u Poreču gdje uživaju u dugim šetnjama i svim ljepotama koje taj čarobni grad u Istri nudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na posljednjoj fotografiji koju je Maja Šuput objavila na Instagramu možemo vidjeti par odjeven u atraktivne dnevne outfite u kojima prevladavaju bijela i neutralne boje.

Maja Šuput izgleda fantastično u kratkom bijelom kombinezonu koji je upotpunila prozirnim sandalama s potpeticom i šiltericom u boji pijeska, dok njezin suprug Nenad izgleda markantno u ljetnim bijelim hlačama, smeđim mokasinama i plavoj košulji.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov u braku su od 2019. godine

Poznati bračni par upoznao se kad je Maja po prvi put odsjela u hotelu u Šibeniku u kojem je Nenad bio direktor. Tada ju je samo pristojno pozdravio, kao i svakog VIP gosta, a Maja je kasnije otkrila kako je pomislila da Nenad ima odličan parfem. Ipak, romansa nije započela ni te, a ni sljedeće godine kad je Maja ponovno stigla u Nenadov hotel, već pri njezinom trećem boravku, kad su i ona i on bili slobodni.

Par se vjenčao u Istri 2019. godine, a 2021. godine na svijet je došao njihov sin Bloom.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov

 

druge vijesti