HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U najslađim celebrity vijestima dana, mama Maja Šuput pohvalila se preslatkim fotkama na kojima u glavnim ulogama nastupaju Bloom i Toni Cetinski.

Sin Maje Šuput odrasta uz mamu koja je jedna od najvećih pop zvijezda u Hrvatskoj, a čiji su bliski prijatelji brojne slavne osobe s estrade. I dok mama pleše sa Severinom i Ivom Radić u prvom redu privatnog koncerta Parnog valjka i doživljava slične glamurozne trenutke, mali Bloom slatkoćom osvaja svakoga tko se pojavi u domu njegovih roditelja Maje Šuput i Nenada Tatarinova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Bloom i Toni Cetinski družili se dok je mama odrijemala

Na fotografijama koje je objavila poznata hrvatska pjevačica možemo vidjeti njezinog mališana kako se igra s Tonijem Cetinskim koji ga nježno grli i pažljivo prati što mu to dječak pokazuje.

PROČITAJTE: Karaoke, pusice i safari torta iz snova – Kad Majin Bloom slavi rođendan, slavi ga sa stilom

Omiljeni celebrity mališan odjeven je u plave hlačice i bijelu majicu dok Toni Cetinski nosi crne kratke hlače i košulju s kratkim rukavima.

Bloom i Toni Cetinski zajedno su neodoljiv duo

Bloom i Toni Cetinski neodoljiv su duo čije su fotografije podjednako oduševile fanove slavnog hrvatskog pjevača, ali i Maje Šuput.

Bloom Maja Šuput Toni Cetinski hello magazine croatia hrvatska Bloom i Toni Cetinski

Kako doznajemo od same Maje, njezin kolega i prijatelj mališana je pričuvao dok je ona odspavala nakon gaže.

“Hvala kolega Toni Cetinski što si preuzeo dadiljanje i igre bez granica jutros dok sam išla ubiti oko nakon svirke. Kolega za poželjeti!”, napisala je Maja uz fotografije koje su raznježile internet.

druge vijesti