HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obitelj Maje Šuput ponovno je na putovanju, a ovoj put su za destinaciju za odmor odabrali Marbellu. Predivna Marbella, koja se nalazi na jugu Španjolske i pripada pokrajini Malaga, puna je nevjerojatnih plaža i atraktivnog sadržaja pa veseli trio dane provodi šetnjama, odmaranju i razgledavanju. Majin suprug Nenad Tatarinov rođendan slavi ovih dana, pa je to još jedan razlog zbog kojeg je obitelj Maje Šuput izuzetno dobre volje i u slavljeničkom raspoloženju na destinaciji koja ostavlja bez daha.

maja Šuput Marbella Malaga Bloom hello magazine croatia hrvatska Nenad Tatarinov rođendan

Nenad Tatarinov rođendan proslavio uz najslađu pjesmu svog mališana

Maja Šuput na svom je Instagram profilu objavila pregršt fotografija s kojih možemo vidjeti kako se obitelj provodi u Malagi te uživati u neodoljivim fotografijama njihovog preslatkog Blooma.

PROČITAJTE: Imao je puno kosice i kao beba – Maja Šuput objavila najslađu fotografiju malog Blooma i supruga Nenada

Najslađa objava vezana je uz dan kad je Nenad Tatarinov rođendan proslavio sa svojim sinom i suprugom, a kad mu je rođendansku pjesmicu zapjevao njegov mali Bloom.

maja Šuput Marbella Malaga Bloom hello magazine croatia hrvatska Nenad Tatarinov rođendan

Na snimci možemo vidjeti Blooma odjevenog u bijelu trenirkicu s kratkim hlačicama, bijelu majicu i visoke tenisice, kako vedro podiže rukice u zrak i pleše te pjeva pjesmu; “Sretan ti rođendan”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Znam da te nijedna čestitka ni naša slika neće razveseliti kao ova čestitka za rođendan. Najbolji mužiću i najbolji tatice ostani nam zauvijek baš ovakav kakav jesi… sretan, zdrav, brižan, voljen do zauvijek. Najviše na svijetu vole te tvoji Bloom i ženica.”, napisala je Maja Šuput uz video koji je tata Nenad sigurno pogledao bezbroj puta.

maja Šuput Marbella Malaga Bloom hello magazine croatia hrvatska Nenad Tatarinov rođendan

I mi se pridružujemo rođendanskim čestitkama!

druge vijesti