HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jučer su baš svi bili na Journal partyju, poznatom po tome što okuplja samu kremu svijeta slavnih. Glamurozno odjeveni, svi su se opustili i zabavili, a posjetitelji su imali prilike vidjeti kako to izgleda kad u publici zapjevaju Severina, Maja Šuput i Iva Radić.

Tri hrvatske ljepotice nedavno su podijelile story u obliku videozapisa, prikazujući kako se naši celebrityji provode i zabavljaju. Maja Šuput, Severina i Iva Radić su uz mnoge druge poznate osobe zaplesale uz Parni valjak.

Na simpatičnom videu, tri ikone hrvatske glazbene i društvene scene zapjevale su i zaplesale uz kultnu pjesmu “Dok je tebe” poznatih izvođača.

Maja Šuput, poznata po svojim energičnim nastupima i zaraznom osmijehu, predvodila je veselu ekipu i snimala video, dok je Severina, uvijek elegantna i karizmatična, dodala posebnu notu šarma. Iva Radić, poznata po svom sofisticiranom stilu i besprijekornom ukusu, pokazala je da zna uživati u dobrim starim hitovima.

Sve tri zvijezde izgledale su fenomenalno u svojim black tie odjevnim kombinacijama te su svojom nemjerljivom energijom i karizmom podizale cjelokupnu atmosferu eventa.

 

druge vijesti