Zašto Severina izgleda baš tako dobro u svemu što odjene? Viralna haljina slavne pjevačice podiže temperaturu

Crvena haljina s volanima, koja je imala svoj zapažen trenutak na društvenim mrežama, najvećoj regionalnoj zvijezdi stoji fantastično.

10 lipnja 2024

Severina u crvenoj haljini Rat&Boa Cecilia haljina s volanima hello magazine hrvatska Severina u crvenoj haljini INSTAGRAM: @SEVERINA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad želiš zablistati, odjeni crveno. Ove glamurozne modne ideje svjesna je i pjevačica Severina koja je ovih dana zablistala u predivnoj haljini u vatrenoj nijansi koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Najveća regionalna zvijezda Severina u crvenoj haljini posjetila je restoran Arzak koji ne može dovoljno nahvaliti, a koji je Michelinovu zvjezdicu dobio davne 1989. godine. Za izlazak na tu hvaljenu gastro destinaciju u društvu prijatelja Davora Grgina, lijepa pjevačica odabrala je hit haljinu koju će na prvu prepoznati obožavateljice ženstvenog stila odijevanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina u crvenoj haljini s viralnim statusom podiže temperaturu

Zanosna pjevačica u restoranu Arzak zablistala je odjevena u dugačku haljinu koja nježno pada uz tijelo i ističe žensku siluetu.

PROČITAJTE: Zvijezde i Severina, pogledajte koja pjesma opisuje vaš horoskopski znak

Haljinu s tankim bretelicama i brojnim volanima koji se protežu cijelom duljinom potpisuje modni brend Rat&Boa, a riječ je o popularnom modelu Celia koji je osvojio brojne modne influencerice i na društvenim mrežama imao svoj “viralni trenutak”.

Severina u crvenoj haljini Rat&Boa Cecilia haljina s volanima hello magazine hrvatska Severina u crvenoj haljini

Severina u crvenoj haljini izgleda fantastično, a nosi je uz raspuštenu kosu, decentan nakit i smokey eye make up look.

Severina u crvenoj haljini uživala u spoju tradicionalne i moderne kuhinje

“Dobar restoran je kao posjet muzeju”, napisala je Severina na Instagramu.

Severina u crvenoj haljini Rat&Boa Cecilia haljina s volanima hello magazine hrvatska Severina u crvenoj haljini

“Arzak je restoran s tradicijom još iz 1897. Treću Michelinovu zvjezdicu je dobio davne 1989. godine. Spoj tradicije i modernog. Osim hrane, najveće čudo je vlasnica Elena Arzak, koja nas je uvela u kuhinju i zabavljala tijekom večeri… Hvala @arzakrestaurant! Bon Appétit!”, dodala je.

druge vijesti