HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najljepših hrvatskih manekenki, Nina Morić, poznata po svom jedinstvenom stilu i nevjerojatnim lookovima ponovo je dokazala da se zna istaknuti u masi na jedinstven način. Prezgodna Nina već godinama žari i pali na modnoj sceni svojim seksepilnim pristupom. Poznata Zagrepčanka zna kako privući pažnju svoje publike ali i medija.

Ekscentričnim outfitima, zanimljivim tetovažama i figurom kakvu mnoge od nas mogu samo poželjeti, Nina bez greške održava svoj status najljepše ”alternativne” manekenke.

pletenice u kosi frizura nina morić

Nina Morić zna koja frizura postavlja trendove

Nina nije tipična manekenka, a to je dokazala u nekoliko navrata. Nina je najviše oduševila pojavom na ELFSovoj modnoj reviji gdje je prošetala pistom kao seksi modna policajka. Nije ni čudno što je nosila reviju pod nazivom ”Livin la Vida Loca” s obzirom na to da je zgodna manekenka 1999. godine glumila u spotu pjesme Ricky Martina pod istim nazivom.

U nedavnoj objavi je zgodna Nina dokazala da može isfurati bilo što, pa tako i pletenice u kosi. Ovaj trend započeo je prije nekoliko godina a sve trendseterice su se barem jednom odlučile isprobati Afro pletenice.

nina morić pletenice u kosi frizura

Svatko tko se premišlja oko pletenica u kosi inspiraciju može potražiti u frizuri slavne manekenke

Nina je svoj outfit savršeno kombinirala uz svoju novu frizuru prilagodivši svoj stil. Da se zaključiti da je cijeli outfit u rock stilu, a Nina mu svojom ženstvenošću daje notu seksepila. Na sebi je nosila majicu poznatog benda The Rolling Stones koju je kombinirala uz crne uske hlače poderane na koljenima.

pletenice u kosi frizura nina morić

Moramo priznati da ovaj outfit uvelike podsjeća na modne trendove 2016./2017. godine kada su sve trendseterice imale takav par traperica u svojim ormarima. Nina je svoj rock outfit kombinirala s crnim kožnatim čizmama te torbom zanimljivog dizajna.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024