Ružičasta groznica u ormarima Hrvatica: Haljina Katarine Baban stvorena je za komplimente

U hit boji sezone zablistala je i poznata glumica i dizajnerica Katarina Baban.

24 kolovoza 2023

Haljina Katarine Baban INSTAGRAM: @KATARINABABAN
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Zna se koja je boja apsolutni hit ljeta 2023.

Film Barbie inspirirao je brojne slavne dizajnere i high street trgovine na stvaranje ružičastih komada kojima je nemoguće odoljeti, a ni hrvatska glumica i dizajnerica Katarina Baban nije ostala imuna na taj trend.

Ružičasta haljina Katarine Baban u sebi ima  utkan WOW efekt

Ovo sezone vidjeli smo brojne ružičaste haljine na poznatim Hrvaticama i it-djevojkama sa svih strana svijeta, no moramo priznati da je žarko ružičasta haljina Katarine Baban jedna od najljepših.

Predivna mini haljina bez naramenica, s ružičastim remenom i neobičnim resicama ostavlja bez daha, a Katarini odlično pristaje uz plavu kosu i preplanuli ten.

Ovu haljinu glumica je odjenula za dobar provod u Opatiji, gdje se družila s dragim joj ljudima i uživala u dobrom provodu s pogledom na more.

Haljina Katarine Baban

Ovu efektnu haljinu glumica je vješto sparila s elegantnim crnim sandalama s remenčićima.

Lila lak na noktima cijelom je outfitu i zabavnom Barbie looku dao nepredvidivu točku na i.

Ako se ne varamo, ova originalna haljina stiže ravno iz dućana ASOS, gdje je rasprodana u svim veličinama, a riječ je o modelu od repasto rezanog šifona koji stvara glamurozan 3D efekt.

Haljina Katarine Baban

Još je jedna haljina Katarine Baban ovih dana okretala glave

Prošli tjedan Katarina Baban pojavila se na Sarajevo Film Festivalu gdje je nosila još jednu haljinu koje se ne bi posramila ni sama Barbie.

Riječ je o glamuroznoj crnoj haljini s visokim prorezom, koja je glumici pristajala kao salivena, a na račun koje je također primila brojne komplimente.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.

druge vijesti