HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iako ljeto često donosi asocijacije na lagane tkanine i svijetle boje, Marko Grubnić se odlučio zaigrati s kontrastima i teksturama. Poznati hrvatski stilist oduvijek je bio sinonim za modnu hrabrost i inovaciju. Ovo ljeto nije iznimka. Simpatični Marko odvažno probija granice modnih trendova svojom zanimljivom modnom idejom.

marko grubnić stil

Marko Grubnić ponovno ruši konkurenciju svojim modnim odabirom

U novoj Instagram objavi, Marko je odlučio obući kožnate kratke hlače koje je kombinirao uz majicu u stilu potkošulje modnog brenda LOEWE, crni blejzer i vojničke cipele. Kombinacija s majicom u stilu potkošulje odražava Grubnićevu suptilnu igru kontrastima – mekoćom i oštrinom, casual i elegantnim. Crni blejzer dodaje notu elegancije i profinjenosti, savršeno se uklapajući u cjelokupan izgled koji izlazi iz uobičajenih okvira.

marko grubnić stil

Stil Marka Grubnića upečatljiv je zbog zanimljivih detalja

Vojničke cipele, koje su izbor sa stilom, dodaju dozu avanturističkog duha i upotpunjuju Grubnićevu priču o samopouzdanju i individualnosti u modnom svijetu. Marko je poznat i po ubacivanju upečatljivih detalja u svoje outfite – ovaj put je to bila kričavo zelena torbica zanimljivog uzorka.

Ovaj spoj elemenata čini njegov stilistički izbor za ljeto izuzetno intrigantnim i inspirativnim za sve koji cijene modnu hrabrost i eksperimentiranje.

marko grubnić stil

 

druge vijesti