HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad se spoje nevjerojatna lokacija u prirodnoj špilji u Italiji, vrhunska gastronomska ponuda, pogled na predivno modro more, osjećaj ekskluzivnosti i bogata povijest, ovaj talijanski restoran postaje lokacija koju svaki svjetski putnik u potrazi za glamuroznim doživljajima mora staviti na svoju “listu želja”.

Ekskluzivnom restoranu Grotta Palazzese mnogi tepaju da je najljepši restoran na svijetu, a to zaista nije daleko od istine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laura V. (@lauravanessa_w)

Najljepši restoran na svijetu poziva sve zaljubljenike u lijepo

Grotta Palazzese oduvijek je bila nezaobilazna destinacija za one koji vole otkrivati ​​očaravajuća mjesta i koji su u stalnoj potrazi za vrhunskom kuhinjom. Od 1700. godine putnici koji su iz Europe dolazili u južnu Italiju zaustavljali su se na ovom fascinantnom mjestu o čemu svjedoče njihove kronike. Od tada je šarm ostao isti, s daškom modernosti koji je restoran Grotta Palazzese učinio još gostoljubljivijim i ekskluzivnijim.

Atmosfera opisana starinskim akvarelom

Ovaj nestvarno predivan restoran s terasom izgrađen je unutar prirodne špilje, po kojoj je dobio ime.

PROČITAJTE: Ovo su najbolji europski gradovi u 2024. za putovanja – Nema iznenađenja, a nema ni nas

Njegovi voditelji naglašavaju da je to ekskluzivno i atmosferično mjesto koje se koristi za zabave i bankete još od davnina, o čemu svjedoči akvarel Jeana Louisa Despreza iz 1783. godine. Dnevne boje sjaje ljepotom primorskog krajolika, a one večernje, u zalasku sunca, stvaraju nezaboravne nijanse, u šarmu i eleganciji svjetla restorana. Tko ga ne bi htio posjetiti?

Najljepši restoran na svijetu ponosi se “vizualnom hranom”

Kad jednom stignete u Grotta Palazzese neće vas zadiviti samo pogled i glamurozni posjetitelji, već i ono što ćete dobiti na tanjuru. Vrhunske, uglavnom morske specijalitete, spremaju hvaljeni chefovi, a restoran vjeruje u filozofiju “vizualne hrane” koja mora biti jednako očaravajuća očima kao i nepcu. Naravno, ovo iskustvo dolazi uz prigodnu cijenu.

Gosti mogu očekivati da će platiti 200 dolara za obrok od tri slijeda, a u tu cijenu nisu uključena pića.

To ne sprječava zadivljene goste sa svih krajeva svijeta da hrle u ovaj restoran i dožive svoj “komadić raja” u senzacionalnoj špilji u Apuliji.

druge vijesti