Bezglutenska čokoladna torta Mirne Maras prava je poslastica: Evo recepta!
Prehrana bez glutena ne mora biti dosadna, a to dobro zna Mirna Maras.
20 studenoga 2024
U svijetu gdje se prehrambeni izbori sve više odražavaju naše vrijednosti i težnje za zdravijim planetom, Argeta s ponosom predstavlja svoju liniju bezmesnih namaza.
Ovi inovativni proizvodi dizajnirani su za sve, od vegana i vegetarijanaca do fleksitarijanaca i ljubitelja mesa znatiželjnih o biljnim alternativama. S okusima poput kao kokošja i kao kokošja pikant, ovi namazi kreirani su da pruže poznati i omiljeni okus mesa bez upotrebe životinjskih proizvoda. No, zašto bi netko odabrao nešto što ima okus mesa, a ima biljnu osnovu? Zaronimo u razloge iza ovog rastućeg trenda i kako su Argetini bezmesni namazi, koji se temelje na slanutku, u prvom planu ove kulinarske evolucije.
Pomak prema biljnoj prehrani potaknut je kompleksnom mješavinom osobnih zdravstvenih ciljeva, etičkih razmatranja i ekoloških briga. Argetini bezmesni namazi direktno odgovaraju na ovu potražnju nudeći utješan okus kokošjeg mesa u formatu koji je nježan prema planetu i njegovim stanovnicima. Za mnoge, ovi proizvodi služe kao most, omogućujući im prijelaz prema biljnim prehrambenim navikama bez odricanja od okusa koje vole.
Slanutak nije samo izvor visokokvalitetnih biljnih proteina, već je i bogat vlaknima, vitaminima i mineralima. Osim toga, slanutak ima sposobnost upijanja aroma, što ih čini savršenom bazom za stvaranje bogatih i složenih okusa naših bezmesnih namaza. Ova superhrana pruža temelj koji omogućuje našim inovativnim proizvodima da zadrže kremastu teksturu i bogat okus, čineći svaki zalogaj nezaboravnim iskustvom.
Bilo da ste dugogodišnji vegan ili netko tko je znatiželjan o smanjenju unosa mesa, Argetini bezmesni namazi su kreirani da zadovolje širok spektar prehrambenih preferencija i etičkih razmatranja. Oni utjelovljuju ideju da smanjenje konzumacije mesa ne znači žrtvovanje okusa ili teksture. Radi se o proširivanju kulinarskog pejzaža.
Argeta vas poziva da iskusite ovo uzbudljivo novo poglavlje u našoj bogatoj povijesti. S bezmesnim namazima koje preoblikuju pejzaž prehrambenih izbora, spremni smo vas odvesti na putovanje puno okusa i inovacija. Upustite se u avanturu s Argetom i otkrijte zašto smo paštetu okrenuli naglavačke – za vas, za planet, za budućnost.
Slavko Sobin obilježio je rođendan na Tenerifima uz planinarenje i spektakularne prizore.
21 studenoga 2024
Ako se poznate Hrvatice pita, boja vina još uvijek je itekako u trendu.
21 studenoga 2024
Slavna pjevačica Nataša Bekvalac ostavila je bez daha sve prisutne na zabavi Gala Celebrities Night powerd by Hello x Story x Gloria kad se pojavila u haljini koja prekriva malo no otkriva puno stila.
21 studenoga 2024
U predblagdanskom ozračju restorana Zinfandel’s organizatori Fooling Around by Fuliranje: Esplanade Zagreb hotel, kreativna agencija Kokoš ili jaje i MPG agencija pretpremijerno su predstavili gastronomsku ponudu ovogodišnjeg izdanja najsofisticiranijeg adventskog događanja u Zagrebu.
21 studenoga 2024
Na tereasi kultnog zagrebačkog kafića Kinoteka osvanula je kupola u kojoj možete popiti toplu čokoladu ili vino dok uživate u retro pjesmama s gramofona, lampicama i cozy atmosferi.
21 studenoga 2024