HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tražite recept za ukusan desert koji još niste probali? Oreo rolada Lea Jurešića neće vas razočarati. Slatka, mekana, puna neodoljivih okusa – ova rolada jamči uspjeh, pogotovo ako vam u goste stižu dragi ljudi koje želite razveseliti ukusnim desertom.

Korak po korak, simpatični hrvatski chef otkrio je kako napraviti ovu ukusnu roladu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Juresic (@leo_juresic)

Oreo rolada Lea Jurešića slasna je i mekana

Kako da Oreo rolada bude savršena? Pratite upute koje je na Instagram profilu objavio talentirani Leo.

PROČITAJTE: Tako jednostavno, a tako elegantno – Leo Jurešić ima prijedlog za dvije bruschette s breskvama

Sastojci:

  • 165 g glatkog brašna
  • 15 g šećera
  • 20 g kakao praha
  • 1 g soli
  • 2 cijela jaja
  • 40 g otopljenog maslaca
  • 130 g mineralne
  • 210 g mlijeka

Postupak: 

  1. Suhe sastojke promiješati te dodati mineralnu i mlijeko.
  2. Kada se sve sjedini dodati otopljeni maslac i jaja.
  3. Peći na srednjoj vatri.

Leo Jurešić recept hello magazine croatia hrvatska Oreo rolada

Krema:

Sastojci: 

  • 100 g Mascarpone sira
  • 300 g slatkog vrhnja
  • 30 g šećera

Postupak: 

  1. Slatko vrhnje istući.
  2. Nakon toga umiješati Mascarpone i šećer.
  3. U kremu dodati kekse po želji (Leo je dodao Oreo).
  4. Zarolati i servirati.

VIDEO S POSTUPKOM POGLEDAJTE OVDJE:

Dobar tek!

druge vijesti