Izgleda poprilično dobro: Klonovi Kim K testiraju SKIMS rublje u prvoj TV reklami brenda

Obožavate SKIMS? Morate pogledati prvu TV reklamu brenda slavne Kim Kardashian.

12 ožujka 2024

Reklama Kim Kardashian hello magazine croatia hrvatska donje rublje SKIMS SCREENSHOT YOUTUBE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Mogu li Kim Kardashian i njezina poslovna partnerica Emma Grede pogriješiti kad je promoviranje njihovog brenda SKIMS u pitanju? Donje rublje SKIMS od samog svog početka niže nevjerojatne brojke prodaje, zahvaljujući jednostavnom dizajnu i materijalima koje žene obožavaju, ali i odličnim kampanjama i Instagram profilu zbog kojih baš svi u svojoj ladici s rubljem žele imati potpis SKIMS.

Sad je stigla i prva TV reklama za ovaj brend, a ne moramo vam ni naglasiti da je spektakularna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Donje rublje SKIMS i klonovi Kim Kardashian u retro reklami

Donje rublje SKIMS zvijezda je TV reklame slavne reality zvijezde, u kojoj možemo vidjeti kako njezini klonovi testiraju materijale. Reklama je snimljena u stilu šezdesetih kada su bili popularni futuristički elementi, a sa svakim kadrom, donje rublje SKIMS postaje još primamljivije.

Pogledajte do kojih zaključaka dolaze klonovi Kim Kardashian koji testiraju izdržljivost materijala od kojeg su izrađeni slavni grudnjaci, gaćice i lounge haljine.

Donje rublje SKIMS na uspjehu može zahvaliti bračnom paru Grede

41-godišnja Emma i 45-godišnji Jens Grede suosnivači su brenda SKIMS te zaslužni za zavidne brojke prodaje zbog kojih je dotad omiljeni američki brend donjeg rublja Calvin Klein prvi put ostao u sjeni.

PROČITAJTE: Marketing na vrhuncu – Neymar je zaštitno lice prve muške kolekcije brenda SKIMS

Usprkos prvotnom fijasku (brend se trebao zvati KIMONO, u čemu su kritičari s društvenih mreža prepoznali rasizam), brend SKIMS postigao je nevjerojatan uspjeh i prodajom nadmašio sva očekivanja.

Reklama Kim Kardashian hello magazine croatia hrvatska donje rublje SKIMS

Popularnost Kim Kardashian za koju mnogi misle da je jedina osnivačica brenda, svakako je pridonijela, no tiha sila koju čini kreativni dvojac Grede, zapravo je dovela do nezapamćenih rezultata.

PROČITAJTE: Lana Del Rey, najpoznatija umjetnica današnjice, oduševila u seksi SKIMS izdanju za Valentinovo – za svaki oblik tijela

Gredeovi su prepoznali “rupu u tržištu” pa donje rublje brenda SKIMS nisu targetirali kao luksuz već pristupačnu opciju koju će u svom ormaru htjeti imati baš svaka žena.

Reklama Kim Kardashian hello magazine croatia hrvatska donje rublje SKIMS

I uspjeli su.

druge vijesti