HELLO
Stipe Vukšić

Glumac Kit Harington je potvrdio da je planirani spinoff Igre prijestolja usredotočen na njegov lik Jona Snowa odbačen.

Prvi put je potvrđeno da se na ideji radi 2022. godine, a autor George R. R. Martin je otkrio da će se radnja nastaviti ondje gdje je glavna serija stala i da je to Haringtonova vlastita ideja.

Dvije godine kasnije, međutim, Harington je otkrio da serija više nije u razvoju jer producenti “nisu mogli pronaći pravu priču koju bi htjeli ispričati“.

Spinoff Igre prijestolja neće se dogoditi, ali zato prequel dobiva novu sezonu

Nikad zapravo nisam pričao o tome jer je bilo u razvoju”, rekao je za Screen Rant. „Nisam želio da procuri da se razvija i nisam želio da se dogodi stvar u kojoj ljudi počnu teoretizirati, uzbuđujući se zbog toga ili mrzeći ideju o tome, kad se to možda nikada neće dogoditi. Jer u razvoju gledate iz svakog kuta i vidite isplati li se. A trenutno se ne isplati. Trenutno ne jer nismo mogli pronaći pravu priču za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Dakle, odlučili smo zasad to staviti u ladicu. Možda će doći vrijeme u budućnosti kada ćemo se vratiti ideji, ali trenutno ne.”

kit harington

Kit Harington proslavio se ulogom Jona Snowa u Igri prijestolja.FOTO: Profimedia

Ipak, franšiza Igra prijestolja nema problema s novim sadržajem, barem što se TV-a tiče. Prequel serija House of Dragon dobit će drugu sezonu u lipnju, a ona će biti usredotočena na građanski rat među Targaryenima.

Jon Snow neće dobiti spinoff Igre prijestolja

Kit Harington glumio je Jona Snowa u svih osam sezona popularne fantasy serije Igra prijestolja. Za svoju je ulogu dvaput nominiran za Emmy, uz niz drugih nagrada i nominacija.

kit harington

Kit Harington osim Igre prijestolja nije imao mnogo drugih poznatih uloga.FOTO: Profimedia

Ipak, od završetka serije do sada nije imao previše uspjeha u drugim glumačkim ulogama.

druge vijesti