HELLO
Stipe Vukšić

Vrijeme je da Scarlett Johansson posjeti Jurski svijet.

Glumica je u nedavnom intervjuu za Comicbook.com potvrdila da će glumiti u nadolazećem, za sada neimenovanom sedmome filmu iz serijala čija je obožavateljica već dugo.

Pokušavam ući u ovu franšizu na bilo koji mogući način više od 10 godina”, objasnila je Scarlett. “Govorila sam im, ‘Umrijet ću u prvih pet minuta! Može me pojesti što god! Ja ću raditi zanatske usluge!’ Učinit ću sve za to. Činjenica da se to dogodilo na ovaj način, u ovo vrijeme, jednostavno je nevjerojatna. Ne mogu vjerovati.”

Scarlett Johansson glumit će u novom nastavku slavne dinosaurske franšize

Scarlett nisu strane glavne uloge u velikim franšizama – ipak je bila jedan od šest originalnih Osvetnika – ali njezina ljubav prema originalnom Jurskom parku bila je ključna za novu ulogu. “To je jedan od prvih filmova kojih se sjećam da sam gledala u kinu,” prisjetila se. “Sjećam se kad sam to vidjela uživo. Bilo je to poput promjene života. Bilo je fantastično. Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena.”

Ranije ove godine objavljeno je da Universal Pictures razvija novi film Jurski svijet prema scenariju Davida Koeppa, koji je prethodno napisao Jurski park kao i njegov nastavak iz 1997., The Lost World. Film koji je režirao Gareth Edwards (Rogue One, The Creator), odvojen je od prethodne trilogije Jurassic World u kojoj glume Chris Pratt i Bryce Dallas Howard.

Uz Scarlett Johansson u novome filmu Jurskoga svijeta glumit će i zvijezda Bridgertona

Scenarij je tako nevjerojatan“, dodala je Johansson. “David Koepp ga je napisao. Vratio se nakon otprilike 30 godina da napiše scenarij. Toliko je strastven oko toga, što je tako sjajno.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

Scarlett se u pustolovini pridružuje i zvijezda Bridgertona Jonathan Bailey, koji će također glumiti u novome nastavku. “Mislim, nevjerojatno je i briljantno je. Sjećam se kad sam išao gledati Jurski park sa svojom obitelji,” rekao je prošli mjesec u The Tonight Showu.

druge vijesti