HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mnogi od nas obožavaju TV serije. Nema ništa bolje nego nakon napornoga dana leći u krevet pod dekicu i upaliti omiljenu seriju. Ali kada završimo s nekom serijom, nastaje problem – što sljedeće gledati? Savjete drugih ljubitelja TV-a uvijek je pametno pročitati dok razmišljamo čemu sljedećem posvetiti svoje vrijeme.

Omiljena kolumnistica i influencerica Andrea Andrassy odlučila je podijeliti sa svojim pratiteljima koje su njezine omiljene serije. Slažete li se s njezinim izborom?

Curb Your Enthusiasm (Bez oduševljenja, molim)

NAJBOLJA. SERIJA. NA. SVIJETU“, piše Andrea, i nastavlja: „Vama će možda biti grozna i definitivno se treba priviknuti kroz prve par epizoda, ali jednom kad se naviknete, nećete se moći odviknuti. Dvanaest sezona, upravo ju gledam četvrti put“.

Ova humoristična serija djelo je Larryja Davida, sukreatora kultnoga Seinfelda, a u njoj on glumi verziju samoga sebe koji stalno upada u apsurdne situacije.

 The White Lotus (Bijeli lotos)

Ovo se uopće ne može prepričati, ali pogledala sam obje sezone tri puta i još ću jednom prije nego što dođe treća“, kaže Andrea o relativno novoj (prva sezona 2021.) antologijskoj seriji čija svaka sezona prati osoblje i goste hotela na nekoj elitnoj lokaciji (prva je bila na Havajima, druga na Siciliji, a treća, koja dolazi 2025., odvest će nas na Tajland).

True Detective (Pravi detektiv)

Još jedna antologijska serija, u kojoj svaka od četiri sezone prati nove detektive i novi slučaj na kojemu rade. Andrea je posebno pohvalila prvu sezonu, u kojoj Matthew McConaughey i Woody Harrelson istražuju kompliciran slučaj serijskoga ubojice, te najnoviju, četvrtu sezonu, smještenu na Aljasku i s Jodie Foster u glavnoj ulozi.

Billions (Milijarde)

Predivno je, samo ne smijete bit na mobitelu jer ćete propustiti previše važnih stvari, a sve je važno“, kaže Andrea o ovoj seriji koju joj je preporučila Antonija Blaće. Komplicirana serija u šest sezona prati beskrupuloznog poslovnog čovjeka i tužitelja koji ga pokušava strpati u zatvor.

Friends (Prijatelji) i Sex and the City (Seks i grad)

Dvije serije koje ne treba posebno predstavljati. Tko ih nije pogledao, to pod hitno mora promijeniti.

The Wire (Žica)

Andrein brat kaže da je ovo najbolja serija svih vremena, a skloni smo složiti se s njime. U pet sezona serija prati komplicirani međuodnos policije, politike i kriminala u Baltimoreu.

The O.C.

Tinejdžerski klasik iz 2000-tih koji smo obožavali gledati.

Andrea kaže: „jedina tinejdžerska serija koja je dobro ostarila i nije ti neugodno dok gledaš. Ako ste zaboravili da postoji, ovo je podsjetnik, a ako vas još nikad niste gledali, ljubomorna sam“.

druge vijesti