HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Treća sezona The White Lotus, popularne HBO-ove serije, odvijat će se na Tajlandu. Kako još nitko od glumaca nije potvrđen, fanovi se zabavljaju spekulacijama o tome tko će se u njoj pojaviti, a najviše je pažnje privukla priča da će to biti slavni pjevač Harry Styles.

Harryju to ne bi bio prvi izlet u svijet glume – prošle je godine glumio u filmovima My Policeman i Don’t Worry Darling, a pojavio se i u kratkim ulogama u Nolanovom Dunkirku te Marvelovom filmu Eternals. Međutim, glumčev tim sada se konačno oglasio o glasinama.

Treća sezona The White Lotus traži glumce, uključujući jednog koji bi glumio jogija

Harry Styles je nedavno dospio na naslovnice kada je ošišao svoju fanovima omiljenu kosu, kao što se vidi u nedavnoj objavi na Instagramu koju je objavio njegov brend Pleasing.

Međutim, neki na društvenim mrežama sugeriraju da bi to moglo biti zbog toga što Styles traži ulogu u trećoj sezoni The White Lotus. Trač bloger DeuxMoi je u objavi na Instagramu sugerirao da će se glumačkoj ekipi prestižne serije pridružiti slavni glazbenik.

treća sezona the white lotus

Harry Styles prvu je filmsku ulogu imao u Nolanovom filmu Dunkirk.FOTO: PROFIMEDIA

Australski radijski voditelj i producent Leon Sjogren također je tweetao: “Rano javljam. Harry Styles u novoj sezoni White Lotusa.

Dodao je: “Izabran je pjevač s A-liste” i “Poziv za glumce traži ‘jogija’“, prije nego što je upitao: “Zašto je Harry nedavno obrijao kosu?

Treća sezona The White Lotus odvijat će se na Tajlandu

Harryjev tim se javio i prekinuo glasine, potvrdivši za Huffpost UK da se on neće pridružiti novoj sezoni popularne dramske serije.

Prve dvije sezone hvaljene antologijske serije odvijale su se na Havajima i Siciliji, a treća će biti smještena na Tajlandu. Kreator Mike White je ranije rekao da će se nova sezona serije usredotočiti na “satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku religiju i duhovnost“, prema Varietyju.

treća sezona the white lotus

Kreator serije Mike White najavio je da će se treća sezona pozabaviti istočnjačkom duhovnošću i smrću na satiričan način.FOTO: PROFIMEDIA

Natasha Rothwell trebala bi se vratiti ulozi Belinde iz prve sezone, slično kao što se Jennifer Coolidge pojavila u prve dvije. Deadline je izvijestio da serija odabire 13 uloga za treću sezonu, među kojima je i lik opisan kao “jogi”praktičar joge i meditacije.

druge vijesti