HELLO
Stipe Vukšić

Sydney Sweeney imala je dvije članice obitelji kao kolegice u svom novom horor filmu, Immaculate. “Povela sam sa sobom svoje bake“, otkrila je Sydney tijekom epizode The Tonight Showa Jimmyja Fallona u utorak. “Nikada nisu bile u Europi. San moje bake bio je otići u Italiju, nikad prije nije napustila zemlju, pa sam ih iznenadila, odvela ih tamo i pustila ih da budu statisti u filmu.”

Novi film Sydney Sweeney nikad ne bi snimila da joj otac nije fan horora

Glumica, koja je i producirala novi film, objasnila je da su na kraju dobile ulogu par “malih starih časnih sestara“, koje također žive u talijanskom samostanu kao i njezin lik, Cecila.

Fallon je zatim izvukao fotografiju sa seta koju mu je poslala glumica, a na kojoj je jedna od njezinih baka u kostimu časne sestre na ulici puši cigaretu.

novi film sydney sweeney

Jimmy Fallon izvukao je fotku Sydneyne bake na setu filma.FOTO: Profimedia

Sydney Sweeney se zahihotala dok je ponosno pokazivala prema svojoj baki, govoreći voditelju: “Ovo je moja baka. Trebala joj je pauza između kadrova, pa smo izašle na ulicu. Morala sam snimiti kako nevjerojatno izgleda.”

Sweeneyine bake nisu jedina obiteljska veza koju je imala s ovim filmom. Zvijezda nedavne romantične komedije Anyone But You priznala je da je razlog zbog kojeg je odlučila producirati Immaculate bio njezin otac.

Moj tata voli horor filmove“, rekla je. “Tako da sam odrasla gledajući ih s njim i oduvijek sam željela napraviti nešto u tom žanru.”

Novi film Sydney Sweeney originalno je trebao biti snimljen prije skoro deset godina

Sydney je ispričala da je gotovo bila dio filma prije deset godina. “Bila sam na audiciji za verziju ovog filma kada sam imala 16 godina i nikad ga nisu uspjeli snimiti”, priznala je.

Nakon što su stvari propale, Sweeney je rekla da je znala da mora nešto učiniti, pa ga je odlučila sama oživjeti. “Dakle, 10 godina kasnije, odlučila sam to napraviti”, izjavila je. “Nazvala sam svoje agente i rekla: ‘Ne mogu izbaciti taj scenarij iz glave. Što se dogodilo s njim?’ Zatim sam kontaktirala scenarista i onda smo to ponovno napisali tako da odgovara 25-godišnjakinji, a zatim sam tome pridružila ostale producente i odnijela ga financijeru te sam angažirala redatelja. … Bila je to prva stvar koju sam producirala. Bilo je nevjerojatno.”

PROČITAJTE: Sydney Sweeney dugo se bojala svojih dojki

Immaculate stiže u kina u petak, 22. ožujka, i prati Ceciliju, religioznu ženu koja se preseli u ukleti talijanski samostan smješten u slikovitoj prirodi.

druge vijesti