HELLO
Domagoj Kukec

Sydney Sweeney je body positivity kraljica.

26-godišnja Sydney Sweeney otvoreno je govorila o voljenju svog tijela u intervjuu za Glamour UK. “Kada sam bila u srednjoj školi, osjećala sam se nelagodno zbog veličine svojih grudi, rekla je, napominjući: “Govorila sam da ću kada napunim 18 godina napraviti operaciju smanjenja grudi.”

Kada je Sydney napunila 18 godina, njezina mama, Lisa Sweeney, uspjela ju je uvjeriti da ne ide na smanjenje grudi. “Mama mi je rekla: ‘Nemoj to raditi. Pogriješit ćeš.’ I tako mi je drago što nisam. Sviđaju mi se. One su moje najbolje prijateljice.”

Iako sada voli svoje poprsje, Sydney je objasnila da je u mlađoj dobi “pokrivala svoje tijelo”.

Sydney Sweeney body positivity grudi

Sydney Sweeney odlučila je ne operirati grudi i sada pršti od samopouzdanja

“Jednom kada sam dobila više samopouzdanja, sve se promijenilo. Želim pokazati djevojkama da je nevjerojatno i prekrasno i osnažujuće imati tijela koja imamo”, izjavila je, dodajući: “Svako tijelo je prekrasno. Kada imaš samopouzdanja i sretan si iznutra, to se zaista vidi… Pokaži ono što imaš. Posjeduj to. Voli to.”

Sydney Sweeney body positivity grudi

Tijekom intervjua za serijal “Unfiltered”, Sydney je podijelila da brendovi poput Miu Miu i Armanija – čija je ambasadorica – uvijek prilagođavaju svoje haljine njezinom tijelu, stvarajući i rekonstruirajući ih kako bi istaknuli njezin dekolte i pomogli joj da se osjeća samopouzdano.

Sydney Sweeney body positivity grudi

“To je kada primijete da izgledam samouvjerenije i sretnije na crvenom tepihu”, pohvalila se, primjećujući da s drugim dizajnerima “nije moguće prekrajati ili mijenjati odjeću, pa sam prisiljena nositi nešto što mi ne odgovara i neće izgledati dobro.”

Sydney Sweeney body positivity grudi

Dok je promovirala svoj nadolazeći film, Anyone But You u Australiji, Sydney je nosila predivnu haljinu Miu Miu s kvadratnim izrezom, tankim naramenicama, prozirnom suknjom koja je otkrivala njezine gaćice, crnim kožnatim remenom i kristalnim ukrasima. Uz to je kombinirala dugačke nokte, srebrno prstenje, sandale otvorenih prstiju i dijamantne naušnice.

PROČITAJTE: Sydney Sweeney otvoreno progovara o svojoj borbi s financijskom propašću – Bankrot, gubitak doma i borba za uspjeh u Hollywoodu!

Sydney je nosila nježni make-up koji je uključivao sjajno sjenilo za oči, sređene obrve, rumene obraze i sjajne usne.

Na crvenom tepihu, Sydney se fotografirala s kolegom Glenom Powellom, koji je odabrao tamnoplavi sako. Upotpunio je svoj look bijelom majicom i crnim cipelama.

Sydney Sweeney body positivity grudi

druge vijesti