HELLO
Stipe Vukšić

Ako ste voljeli filmsku trilogiju Mamurluk, imamo za vas i dobru i lošu vijest. Naime jedan od glavnih glumaca trilogije, Bradley Cooper, nedavno je gostovao u jednoj radijskoj emisiji u New Yorku te je govorio o kultnoj komediji o skupini prijatelja koji se suočavaju s posljedicama divlje noći. Nakon prvog filma iz 2009. uslijedili su nastavci iz 2011. i 2013.

Kada ga je voditelj upitao bi li volio snimiti Mamurluk 4, Bradley je odgovorio: “Vjerojatno bih odmah napravio Mamurluk 4′,” rekao je Cooper u podcastu, dodajući, “samo zato što toliko volim Todda [Phillipsa], volim Zacha [Galifianakisa], volim Eda [Helmsa], vjerojatno bih.”

Iako je Bradley Cooper spreman, Mamurluk 4 teško ćemo gledati

Todd Phillips, najpoznatiji po režiranju filma Joker, potpisao je sva tri nastavka Mamurluka, a uz Bradleyja glavni trojac zaokružili su Zach Galifianakis i Ed Helms. U trilogiji su se osim njih pojavili i brojni drugi glumci, a najviše su traga ostavili Justin Bartha i Ken Jeong.

No iako bi Bradley Cooper bio spreman na četvrtu ludu noć, brzo je dodao da se fanovi ne bi trebali previše nadati.

mamurluk 4

Iza sva tri filma stoji redatelj Todd Phillips.FOTO: PROFIMEDIA

Mislim da Todd to nikada neće učiniti“, rekao je. Redatelj, koji se u međuvremenu odmaknuo od komedija, trenutno dovršava film Joker: Folie à Deux. A i sam Bradley Cooper postao je ozbiljan redatelj – trenutačno glumi u filmu Maestro o slavnome skladatelju Leonardu Bernsteinu, koji je sam režirao, a kritike su za sada odlične.

Bradley Cooper danas je poznatiji po ozbiljnim filmovima

Iako je danas poznatiji po ozbiljnim ulogama, poput onih za Oscara nominiranih u filmovima poput American Sniper, Silver Linings Playbook i A Star Is Born (koji je također režirao), Bradley Cooper proslavio se komedijama kao što su Wet Hot American Summer, Wedding Crashers te spomenuta trilogija Mamurluk koja ga je lansirala u zvijezde.

mamurluk 4

Bradley Cooper, Zach Galifianakis (lijevo) i Ed Helms (desno) trojica su prijatelja čije avanture pratimo u trilogiji Mamurluk.FOTO: PROFIMEDIA

Ipak, nije se složio sa zaključkom voditelja da više ne snima zabavne filmove.

Rekao si riječ ‘zabavno’. Nisam doživio ništa zabavnije od snimanja ‘Maestra’ i ‘A Star Is Born’“, rekao je. “To je meni zabava.”

druge vijesti