HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Disney je spreman snimiti još jedan nastavak omiljenog filma.

Hocus Pocus 3 u pripremi je u Disneyju

Prema nedavnome intervjuu predsjednika filmskoga ogranka megakompanije Walt Disney Studios Seana Baileya u New York Timesu, film “Hocus Pocus 3” je u pripremi.

“Hocus Pocus 2” izašao je u listopadu prošle godine, gotovo 30 godina nakon što su se Bette Midler, Kathy Najimy i Sarah Jessica Parker prvi put pojavile u mnogima omiljenom filmu za proslavu Noći vještica. Sve tri glumice navodno su izrazile interes za pojavljivanje u trećem filmu.

Originalni Hocus Pocus nije bio hit, ali je s vremenom dobio reputaciju

Originalni film izašao je davne 1993. godine te se tada nije proslavio na kino-blagajnama.

Međutim od zaborava ga je spasilo često repriziranje na televiziji u listopadu, kada se Amerikanci spremaju za proslavu popularnoga Halloweena (Noći vještica).

S vremenom je Hocus Pocus stekao status kultnoga filma i obiteljskoga favorita, dobrim dijelom i zahvaljujući posuđivanju video kaseta u zlatno doba videoteka.

To je dovelo do toga da film koji je na početku izgledao kao promašaj bude početak franšize, koja uključuje knjige, dokumentarac o nastanku filma, videoigre, a 2015. po filmu je nastala i atrakcija u zabavnome parku DisneyWorld na Floridi, koja je, naravno, aktivna samo u vrijeme Noći vještica.

Radnja novoga filma iz franšize Hocus Pocus za sada nije poznata

Sve je to dovelo do toga da 2022. film konačno dobije i nastavak u kojemu su se vratile sve tri glavne glumice i koji je polučio uspjeh na platformi Disney+.

Radnja originala prati tinejdžera (glumi ga Omri Katz) koji nesvjesno poziva trio vještica poznatih kao Sestre Sanderson koje glume Midler, Najimy i Parker.

U nastavku iz 2022. sestre je ponovno slučajno prizvala grupa tinejdžera.

Nikakvi detalji o ostaloj glumačkoj ekipi ili datumu izlaska za “Hocus Pocus 3” nisu objavljeni, ali zna se da će i taj film biti ekskluzivno prikazan na Disney+ platformi.

druge vijesti