HELLO
Stipe Vukšić

Jedan od najuzbudljivijih filmova najavljenih za ljeto je Disneyjev “Haunted Mansion“.

Remake s Rosario Dawson bit će strašniji od originalnog filma

Temeljen na istoimenoj atrakciji iz Disneyjevog zabavnog parka, originalni “Haunted Mansion“ izašao je 2003. godine.

Tada je u glavnoj ulozi bio Eddie Murphy, a film je više bio horor-komedija nego čisti horor. Ovoga ljeta dobiva remake, a prema traileru čini se kao da nas čeka manje smijeha, a više straha.

U glavnoj ulozi je Rosario Dawson

Do sada je poznat sinopsis filma, a on glasi: „Samohrana majka Gabbie unajmljuje turističkog vodiča, vidovnjakinju, svećenika i povjesničara kako bi joj pomogli u istjerivanju duhova iz vile koju je upravo kupila“.

U glavnoj ulozi Gabbie pojavit će se Rosario Dawson, poznata kao Ahsoka Tano u serijama iz Star Wars svemira “The Mandalorian“ i “Ahsoka“.

Dawson predvodi impresivnu glumačku postavu u kojoj se nalaze LaKeith Stanfield (nedavna nominacija za Oscara u “Judas and the Black Messiah“) u ulozi turističkog vodiča, komičarka Tiffany Haddish kao vidovnjakinja te slavni Owen Wilson kao svećenik.

Niz glumačkih legendi u sporednim ulogama

U filmu će se pojaviti i legendarni Danny DeVito (“It’s Always Sunny in Philadelphia“), Winona Ryder (“Stranger Things“), Jared Leto (“House of Gucci“) te svježa oskarovka Jamie Lee Curtis (“Everything Everywhere All At Once“) kojoj horori nisu strani, s obzirom na to da je u mladosti bila poznata kao „scream queen“ zbog uloga u horor klasicima kao što su “Halloween“ i “The Fog“.

Uz trailer objavljen je i prvi poster, koji prikazuje glumačku postavu na stepenicama naslovne vile. Film u kina dolazi 28. srpnja.

druge vijesti