HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pjevačica hita “Summertime Sadness”, Lana Del Ray, viđena je na viralnom videu kako izlazi iz trgovine i izgleda zatečeno kada vidi osobu koja je snima.

Nemoj,” rekla je pjevačica prije nego što je pokušala oduzeti telefon iz ruke osobe koja ju je snimala. Nije jasno je li ta osoba bila obožavatelj ili novinar. Lana je postala još uzrujanija u drugom videu, u kojem se suočava s većom grupom ljudi, govoreći: “Pratili ste me s mojom obitelji! … Odlazite od mene!”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LANA DEL REY (@honeymoon)

Pjevačica hita “Don’t Call Me Angel” zatim počinje odlaziti, ali se vraća i kaže: “Oh, stvarno mislite da je ovo ničim izazvano? Nemojte me pratiti! Nemojte me pratiti!

Lana želi provesti svoje slobodno vrijeme u miru

Kada je druga osoba iz grupe pokušala smiriti situaciju, Lana je odbrusila, “Uznemirena sam” prije nego što je ponovila, “Nemojte im dopustiti da me prate.” Pjevačica hit pjesme “Doin’ Time” zatim daje daljnji uvid u to što ju je toliko razljutilo, govoreći, “Imam samo jedan dan ovdje. Radim svaki dan. Imam četiri sata za sebe.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Del Rey fanpage (@lifeisdarkparadise)

Pjevačica se nije suzdržavala na komentare

Međutim, kada je muškarac iz grupe pokušao smiriti, rekavši: “Nemoj vrištati,” ona je još glasnije viknula: “Šuti!”

Nakon što su videozapisi dospjeli na internet, Del Rey se dalje izjadala na Instagramu, “Ovi idioti su mi zapravo rekli da će izmijeniti slike kako bih izgledala loše nakon što smo se posvađali.” Također je tvrdila da su ljudi iz te grupe “stalkeri.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Del Rey fanpage (@lifeisdarkparadise)

druge vijesti