HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glumica Gwyneth Paltrow uputila je apel svim fanovima Marvela i njihovih filmova. Slavna je glumica utjelovila lik Pepper Potts, ljubavi Iron Mana, u brojnim filmovima franšize.

Gwyneth Paltrow naljutilo je što fanovi Marvela nju stalno ispituju hoće li se vratiti

Glumica i poduzetnica često odgovara na pitanja svojih pratitelja na Instagram pričama, tako da se nedavno suočila i s jednim strastvenim obožavateljem koji je zahtijevao od Gwyneth Paltrow da “odgovori na pitanje” zašto se prestala pojavljivati u Marvelovim filmovima.

Oh. Moj. Bože. Prestani vikati na mene,” viknula je Paltrow zaigrano u svom odgovoru, dodajući “Prestala sam to raditi jer je Iron Man umro“.

Gwyneth Paltrow fanovi marvela

Gwyneth Paltrow često odgovara na pitanja fanova.FOTO: Profimedia

Nastavila je: “Zašto vam treba Pepper Potts bez Iron Mana? Ne znam…” i potom predložila fanovima “Nazovite Marvel i vičite na njih, ne na mene! Ja samo sjedim ovdje”.

Dobitnica Oscara nije se pojavila kao Pepper Potts u filmovima Marvel Cinematic Universe (MCU) od prvoga, “Iron Man“ iz 2008. do “Avengers: Endgame“ iz 2019. – u kojemu je partner njezinog lika, Tony Stark a.k.a. Iron Man, poginuo spašavajući svijet. Ukupno se pojavila u osam filmova – tri nastavka Irona Mana, četiri nastavka Avengersa te nakratko u “Spider-Man: Homecoming” iz 2017. – ovog posljednjeg detalja se čak nije mogla sjetiti tijekom gostovanja u jednoj Netflixovoj emisiji s Johnom Faverauom, glumcem i redateljem koji je režirao prva dva Iron Mana.

Fanovi Marvela mogu biti zadovoljni jer Gwyneth nije isključila mogućnost povratka

Unatoč svome slabome pamćenju i Starkovoj smrti, Paltrow je sugerirala da je otvorena za ideju o povratku u MCU ranije ove godine dok je razgovarala sa Scarlett Johansson (odnosno Black Widow u Marvelovim filmovima) u Goop Podcastu.

Gwyneth Paltrow marvel

Gwyneth se kao Iron manova ljubav pojavila u devet filmova franšize.

Mislim, nisam umrla, pa pretpostavljam da me uvijek mogu zamoliti da se vratim”, rekla je.