HELLO
Domagoj Kukec

Mnogobrojne zvijezde pojavile su se na crvenom tepihu ovog utorka na premijeri komedije Asteroid City u New Yorku. Među posjetiteljima bila je i poznata glumica Scarlett Johansson, koja je posjetiteljima pokazala više nešto su očekivali.

38-godišnja glumica Scarlett Johansson pojavila se u predivnoj bijeloj haljini sa siluetom sirene dizajnerice Caroline Herrere. Poseban detalj na haljini bio je veliki cvijet na prsima.

Međutim, u oko su najviše upale tetovaže Scarlett Johansson na njezinim leđima. Glumica je tom pokazala tetovaže velike raširene ruže i janjeta, koje krase njezina leđa.

Noseći senzualnu haljinu, Scarlett Johansson pokazala tetovažu na leđima

Obožavatelji su na društvenim mrežama komentirali kako lijepo izgleda. “Zaboravio sam udahnuti koliko je lijepa”, napisao je jedan obožavatelj, dok je drugi nadodao “Izgleda tako besprijekorno”. Treći je pak jednostavno zaključio: “Božica”.

Nedavno je pokazala svoje tetovaže i na premijeri filma Asteroid City u Cannesu, a pridružio joj se i suprug Colin Jost.

Glumica je ovom prilikom u New Yorku nosila predivnu haljinu s otvorenim leđima. Imala je holivudske valove u kosi, te blještavo rumenilo boje breskve. Uz to je kombinirala dijamantne naušnice, te razno prstenje.

Njezin suprug Colin Jost američki je komičar, pisac i glumac, a od 2005. i scenarist humoristične serije NBC-ja Saturday Night Live.

Scarlett Johansson pokazala tetovažu

Kad se par vjenčao u tajnosti, objavili su uzbudljivu vijest putem Instagram stranice “Meals On Wheels America”, dobrotvorne organizacije koja pomaže starijim ljudima diljem Amerike da dobiju hranu. Par je pozvao sve da proslave okupljanjem, te tako pomognu onima kojima je najpotrebnije.

druge vijesti