HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hollywood je ponekad vrlo toksično mjesto. Pogotovo kada je riječ o fizičkom izgledu. Mediji su opsjednuti težinom slavnih ličnosti, pogotovo žena. Ovo su najgore situacije u kojima su poznati osramoćeni tijekom intervjua zbog svoje težine.

Srećom, uglavnom su se događale u prošlosti.

Kontroverzni Howard Stern konstantno je ismijavao poznate zbog težine

Howard Stern ima jednu od najpopularnijih radijskih emisija već desetljećima, a poznat je po intervjuima s poznatima.

U njima je često sramotio svoje gošće te ih provocirao tako da ih je pokušavao izvagati. Anna Nicole Smith posebno je loše prošla.

slavni težina

Osim Anne Nicole, Stern je ismijavao i Nicole Richie zbog težine. U doba kada se ona često družila s Paris Hilton, rekao joj je kako joj je sigurno teško jer je pored Paris ona uvijek “ona debela”. Nju je čak i uspio izvagati na prevaru, nakon čega je spomenuo da mu to nije uspjelo s Annom Nicole Smith, što je popratio zvučnim efektom kravljega zvona.

Poznati nisu bili sigurni čak ni kod Opre

Iako je Oprah Show bio uglavnom manje kontroverzan od Sternovog showa, i ona nije prezala od problematičnih pitanja. Kada su joj tada tinejdžerke Mary-Kate i Ashley Olsen bile gošće, Oprah je sarkastično prokomentirala kada su joj cure rekle da ne znaju koji broj točno nose. U to vrijeme snažno se spekuliralo da Mary-Kate pati od poremećaja prehrane.

slavni težina

Brooke Shields otkrila je da je još uznemirena zbog ovog intervjua kad je imala 15

Kada je imala samo 15 godina, Brooke Shields je gostovala kod jedne od najpoznatijih novinarki, Barbare Walters. Walters ju je ispitivala o njezinoj težini i čak prisilila da stanu jedna pored druge kako bi gledatelji vidjeli koliko je Brooke mršava.

brooke shields

(5’10” i 120 funti je 178 cm i 54 kg)

Kod ovog britanskog novinara težina je bila stalna tema – a tri Spajsice bile su žrtve

Chris Evans (ne, ne taj Chris Evans) bio je 90-ih i ranih 2000-tih popularni britanski voditelj emisija o slavnima na kanalu Channel 4. Njegovi intervjui iz današnje perspektive djeluju užasno, a posebno je odvratno kako se odnosio prema težini članica grupe Spice Girls.

Kada je Geri Halliwell bila njegova gošća, izvukao je vagu ispod stola i prisilio je da se izvaže pred kamerama.

težina poznati

Nakon što je rodila svoga prvoga sina Brooklyna, Victoria Beckham bila je gošća kod Evansa, a s njom je ponovio “trik” s vagom. Kada je rekla da se vratila na svoju težinu od prije poroda, on je to “morao” provjeriti.

poznati težina

A Emmu Bunton jednostavno je upitao, nekoliko godina nakon raspada grupe, kako komentira to što je bila najdeblja članica.

Srećom, ovakvi intervjui danas su vrlo rijetki.

druge vijesti