HELLO
Stipe Vukšić

Svi koji su odrastali 90-ih sjećaju se obiteljskoga sitcoma “Full House“ o udovcu koji uz pomoć šogora i najboljeg prijatelja odgaja svoje tri kćerkice.

Full House imao je nastavak Fuller House

Iako su i drugi likovi bili popularni, serija je zapamćenija po liku preslatke Michelle, najmlađe članice obitelji Tanner, koja je u prvoj epizodi beba, a zatim lagano odrasta tijekom osam sezona serije.

Michelle su glumile Mary-Kate i Ashley Olsen, blizanke koje su postale najpoznatije dječje zvijezde svoga vremena, ali se već neko vrijeme radije bave modom umjesto glumom.

Full House

Full House bila je jedna od najomiljenijih serija 90-ihFOTO: Profimedia

Full House“ je 2016. dobila nastavak/reboot naslova “Fuller House“ u kojemu su se vratili svi gotovo svi glavni glumci. Točnije, izostale su jedino sestre Olsen, tako da se Michelle nije pojavila niti jednom u pet sezona nastavka.

John Stamos priznao da je bio ljutit na sestre Olsen

Prilikom nedavnog gostovanja u jednome podcastu, John Stamos (59) koji je osvajao srca ulogom „cool ujaka“ Jesseja priznao je da je bio ljut kada se Mary-Kate i Ashley 2016. nisu htjele vratiti za nastavak.

Tada se govorilo da su sestre „mrzile svoje djetinjstvo“ provedeno na setu “Full Housea“ ali John Stamos ima drugo mišljenje.

Rekle su mi: ‘Voljele smo svoje djetinjstvo. Voljele smo biti sa svima vama. Nedostaje nam Bob‘“ ispričao je Stamos.

Stamos je rekao da je tijekom godina bio u povremenom kontaktu sa svojim TV-nećakinjama, ali da su one bile mnogo bliže s Bobom Sagetom, koji je u seriji glumio njihova oca Dannyja Tannera.

Mary Kate i Ashley Olsen

Mary Kate i Ashley Olsen danas se drže podalje od javnostiFOTO: Profimedia

John Stamos i sestre Olsen ponovno su se povezali nakon smrti Boba Sageta

Bob Saget iznenada je preminuo u siječnju 2022. u dobi od 65 godina, a njegova je smrt jako pogodila sve kolege i prijatelje.

Stamos je otkrio da se nakon Bobove smrti ponovno zbližio s Mary-Kate i Ashley.

Inače, Stamos je prošloga mjeseca u jednome intervjuu ispričao anegdotu o tome kako su sestre kao bebe toliko plakale na setu da je on jednom zatražio od producenata da ih otpuste.

druge vijesti