HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Savjeti za ljepotu Brooke Shields ono su što svaka žena treba čuti. Slavna ljepotica imala je samo 15 godina osvojila svijet u reklami za traperice Calvina Kleina, a uskoro je neslužbeno proglašena jednom od najljepših žena svijeta s čime se mnogi slažu i danas. Brooke Shields danas ima 58 godina i pravi je primjer dostojanstvenog starenja u vrijeme kada se na botox odlazi za vrijeme pauze za ručak.

Nakon što je gotovo cijeli život provela u filmskoj industriji i svijetu manekenstva, slavna glumica naglašava kako je spremna prihvatiti svoju “ježi ga eru” i uživati u životu.

Savjeti za ljepotu Brooke Shields

Savjeti za ljepotu Brooke Shields suprotno su od svega što Hollywood nadmeće

Lijepa Brooke Shields osvanula je na novoj naslovnici magazina Glamour i otkrila što joj je ovih dana na pameti.

“Volim hranu, i volim alkohol, i volim život, i želim biti zdrava kako bi očuvala zdravlje srca”, rekla je za Glamour. “Ne volim ići u teretanu. I umorna sam od toga da se ne osjećam dovoljno mršavo. To je dosadno i gubljenje mog vremena.”

PROČITAJTE: Omiljeni beauty trik Adriane Lime neće se svidjeti svima, pogotovo ne dermatolozima

Shields je dodala da joj je trebalo dosta vremena da može pristupiti životu kroz “nove leće” i podijelila je kako bi voljela da je već odavno mogla prestati brinuti, nazivajući cijelu stvar “procesom”.

“Mislim da nisam mogla doći ranije do toga”, rekla je. “Stvarno morate proći kroz to. Volio bih da mogu reći da je to bilo puno ranije nego nedavno.”

Savjeti za ljepotu Brooke Shields nisu jedino što je glumica otkrila

Slavna brineta bila je potpuno iskrena u svom intervjuu i dodala kako, baš poput svih drugih žena, ponekad priželjkuje da njezino tijelo izgleda malo drugačije no da ne namjerava poduzimati drastične mjere po tom pitanju.

“Voljela bih da stvari stoje malo više, a sad imam i trbuščić kakav nikad nisam imala”, ispričala je zvijezda filma “Plava Laguna”.

“Mogla bih ga izgubiti ako bih stvarno, stvarno željela pokušati, ali radije bih to vrijeme provela uz ručak, čitanje knjige, šetnju, kupnju nakita, odlazak na kćerine utakmice.”, zaključila je. 

Savjeti za ljepotu Brooke Shields

 

druge vijesti