HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Paris Hilton odnedavno je majka. Paris i njezin suprug, Carter Reum, dobili su svoje prvo dijete – dječaka po imenu Phoenix – putem surogat majke prošlog siječnja. Manje od godinu dana kasnije, par je objavio da su dobili još jedno dijete uz pomoć surogata: djevojčicu po imenu London.

Parisin sin rođen je nekoliko mjeseci nakon što se suočila s teškim kritikama zbog niza prošlih rasističkih i homofobnih komentara, koji su se ponovno pojavili na internetu. Objavljivanje njezinog dokumentarca, reality showa i memoara navelo je korisnike interneta da pretpostave da se podvrgnula “rebrandingu” kako bi se distancirala od problematičnih izjava iz prošlosti.

Majčinstvo Paris Hilton pod kritikama je nakon viralnog videa

Dok je Paris dobila brojne pozitivne komentare za svoje roditeljske vještine, također se našla u središtu kontroverzija prošli mjesec kada je isječak iz njezinog reality showa, Paris in Love, postao viralan.

U epizodi, Paris je izazvala pomutnju nakon što je izjavila da svom sinu nije sama mijenjala pelene sve dok nije napunio mjesec dana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Na snimci se vidi kako Paris ispituje na koji način bi trebala biti postavljena pelena, dok je njezina sestra Nicky Hilton izgledala zapanjeno i podsjeća je da bude “nježna“.

Naravno, gledatelji su bili zaprepašteni snimkom te su se oglasili na društvenim mrežama i sugerirali kako se čini da postoji “nepovezanost” između nje i njezina sina.

Zbog svih reakcija Paris je kasnije rekla da se šalila na kontroverznoj snimci.

Podijelivši video na kojem drži tada tek rođenog Phoenixa, Paris je rekla da je dječačiću promijenila pelene iste noći kad ga je “dovela kući“.

U svojoj emisiji, #ParisInLove, našalila sam se o mijenjanju pelena prvi put, što je, budimo iskreni, bila samo šala. Kao što vidite, promijenila sam mu pelene one noći kad sam ga dovela kući” napisala je.

Paris je dalje rekla da je “potpuno uključena” u odgoj svoje dvoje djece i da “voli svaki trenutak” majčinstva.

Majčinstvo Paris Hilton mora balansirati s poslom

Tijekom intervjua ovog tjedna s CNN-om, Paris je upitana kako se snalazi u odgajanju svoje dvoje djece s Carterom.

“Nije lako biti zaposlena mama i sve to balansirati. Imam ludi raspored“, ispričala je Paris, prije nego što je napomenula da daje sve od sebe da provede “što više vremena” sa svojom djecom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Stoga učim reći ne i pokušavam provoditi što više vremena sa svojom djecom”, rekla je.

Što se tiče njezine kćeri London, Paris je ispričala: “Sjajno joj je, mojoj maloj princezi. Osjećam se fantastično. Tako smo zaljubljeni u nju.”

Štoviše, Paris je dodala da se sada osjeća “tako potpunom” sa svojim “dječačićem i djevojčicom“.

druge vijesti