HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ružičasto s ružičastim i još malo ružičaste na vrhu. Tako nekako bismo mogli opisati lepršavo blagdansko uređenje doma i božićno drvce Paris Hilton kojim se upravo pohvalila na svom Instagram profilu. 42-godišnja nasljednica carstva Hilton, poznata po svojoj ljubavi prema svemu svjetlucavom i ružičastoj boji i ove godine nastavlja u revijalnom tonu i svoju raskošnu vilu uređuje u prepoznatljivom stilu.

Njezinog prvorođenog sina Phoenixa tako će nadolazećeg Božića pokloniti dočekati ispod ružičaste jelke. Točnije, ispod šume koju je mama u dnevnoj sobi napravila od više božićnih jelki u toj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Božićno drvce Paris Hilton nije samo ružičasto, ono je puno personaliziranih detalja

Paris Hilton koja je ovih dana izbacila i ružičasti set posuđa i opreme za kuhanje, koji se odlično prodaje, na svojim je Instagram storyjima objavila kako je već počela s uređivanjem za Božić uz snimku na kojoj polako ulazi u prostoriju u kojoj se nalazi “čarolija”.

PROČITAJTE: Stručnjaci potvrdili – Ljudi koji ranije ukrašavaju božićno drvce i dom su sretniji

Božićno drvce Paris Hilton ove godine nije samo ružičasto već puno kuglica izrađenih od njezinih privatnih fotografija.

božićno drvce Paris Hilton

 

 

 

 

Na jednoj kuglici Paris za ruke drži svoje dvije nećakinje, a na drugoj je prizor s njezina vjenčanja.

božićno drvce Paris Hilton

božićno drvce Paris Hilton

Nema sumnje da će Božić u domu Paris Hilton ove godine biti poseban!

Paris živi bajku kojoj se dugo nadala

Paris Hilton i poduzetnik Carter Reum godinama su bili prijatelji, tek 2019. godine su službeno prohodali. Paris je u jednoj emisiji priznala kako joj je trebalo dugo da shvati da partijaneri više ne bi smjeli biti njezin izbor te da joj je ljubav života cijelo vrijeme bila pod nosom.

Zahvaljujući njegovoj sestri, družili su se na Dan zahvalnosti 2019. godine i tako je krenula romansa koja je uskoro zapečaćena romantičnom prosidbom na plaži i bajkovitim vjenčanjem.

druge vijesti