HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Maleni Phoenix, sin Paris Hilton, trenutno se nalazi na svom prvom odmoru na Havajima, a slavna mama trudi se da mu ništa ne nedostaje.

Dječak koji je na svijet stigao prije osam mjeseci putem surogat majke, provodi svoje prvo ljetovanje u sigurnom zagrljaju svojih roditelja, koji svako toliko izmjenjuju poljupce.

Sin Paris Hilton na Havajima

Sin Paris Hilton izgleda neodoljivo u svojoj ljetnoj opremi

Malena bebica prvi put je letjela u avionu kako bi stigla na jednu od najpoželjnijih destinacija svijeta, na predivne Havaje. Phoenix na fotografijama izgleda preslatko odjeven u prugaste hlačice i majicu s dugim rukavima, koja ga štiti od sunca te s bijelim šeširićem s motivom palmi na glavi.

Sin Paris Hilton na Havajima

Dok dječak začuđeno promatra ocean, plažu i novi svijet oko sebe, mama Paris i tata Reum paze da je u svakom trenu zaštićen od sunca i da se osjeća sigurno.

Sin Paris Hilton na Havajima

Mama Paris uskladila je svoj prepoznatljiv stil s majčinskim

Paris Hilton, poznata po svom stilu u kojem prevladavaju glamurozne mini haljine i trenirke od baršuna, za ovo ljetovanje uskladila je svoje omiljene komade u stilu dvijetisućitih s onime što je udobno i praktično.

Tako na plaži na Havajima nosi jednodijelni kupaći kostim s dubokim V izrezom uz mini suknju i kapu u poštarskom stilu, ali uz udobne, ravne gumene balerinke.

Pažnju je privukla i Parisina torba u obliku školjke, koju potpisuje modni brend Kate Spade, koja morskom temom pripada na ljetovanje, ali ne i na plažu, što pokazuje da simpatična nasljednica i dalje sama piše svoja pravila kad je moda u pitanju.

Sin Paris Hilton, torba Kate Spade

Sin Paris Hilton slavnoj je nasljednici donio sreću kojoj se dugo nadala

Poznata nasljednica lanca hotela Hilton, koja je dvadesete i tridesete godine svog života posvetila partijanju, modi i luksuznim putovanjima, skrasila se uz supruga Cartera Reuma i rodila svoje prvo dijete pa početak četrdesetih provodi uživajući u ulozi majke i supruge.

Sin Paris Hilton na Havajima

Paris Hilton i poduzetnik Carter Reum godinama su bili prijatelji no tek su 2019. godine službeno prohodali. Paris je u jednoj emisiji priznala kako joj je trebalo dugo da shvati da partijaneri više ne bi smjeli biti njezin izbor te da joj je ljubav života cijelo vrijeme bila pod nosom. Zahvaljujući njegovoj sestri, družili su se na Dan zahvalnosti 2019. godine i tako je krenula romansa koja je uskoro zapečaćena romantičnom prosidbom na plaži i bajkovitim vjenčanjem.

Sin Paris Hilton na Havajima