HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Paris Hilton nismo navikli gledati u ovoj ulozi no izgleda da se u majčinstvu odlično snašla.

Poznata nasljednica lanca hotela Hilton, koja je dvadesete i tridesete godine svog života posvetila partijanju, modi i luksuznim putovanjima, skrasila se uz supruga Cartera Reuma i rodila svoje prvo dijete pa početak četrdesetih provodi uživajući u ulozi majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Sin Paris Hilton proslavio “mali rođendan”

42-godišnja Paris Hilton raznježila je fanove najnovijom objavom iz svoje dnevne sobe, kojom je odlučila obilježiti prvih šest mjeseci života svog mališana.

Paris je obilježila šest mjeseci otkako je njezin sin Phoenix Barron stigao na svijet podijelivši niz novih fotografija na Instagramu.

Na fotografijama možemo vidjeti Paris odjevenu u ružičastu trenirku kako se sa svojim sinom igra na ružičastom tepihu dok sa zida iznad njih svijetli neonski logo modne kuće Chanel. Čini se da je Paris i u braku odlučila zadržati svoj prepoznatljivi imidž.

sin Paris Hilton

Preslatki sin Paris Hilton zvijezda je mamine nove objave

U svom prepoznatljivom stilu, Paris Hilton uz fotografije na kojima grli svog sina, napisala je duhovitu poruku:  “Ova Barbie je mama. Moj dječak Phoenix danas ima 6 mjeseci. On je moj svijet i čini moj život tako potpunim. Jedva čekam sve čarobne uspomene koje ćemo stvoriti zajedno! Mama te voli anđele bebico”.

Paris živi bajku kojoj se dugo nadala

Paris Hilton i poduzetnik Carter Reum godinama su bili prijatelji no tek su 2019. godine službeno prohodali. Paris je u jednoj emisiji priznala kako joj je trebalo dugo da shvati da partijaneri više ne bi smjeli biti njezin izbor te da joj je ljubav života cijelo vrijeme bila pod nosom. Zahvaljujući njegovoj sestri, družili su se na Dan zahvalnosti 2019. godine i tako je krenula romansa koja je uskoro zapečaćena romantičnom prosidbom na plaži i bajkovitim vjenčanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

druge vijesti