HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Beba Lindsay Lohan će se svaki dan buditi okupana suncem. Slavna mama na Instagramu se pohvalila uređenjem dječje sobe koju je pomno uredila kako bi bila spremna za skorašnji dolazak njezinog prvog djeteta, malenog dječaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

 

Beba Lindsay Lohan već ima predivno uređen kutak u kući

37-godišnja celebrity mama, Lindsay Lohan, fanovima na Instagramu dala je uvid u kutak koji su ona i njezin suprug pripremili za svoju bebicu koja bi trebala stići svakog trena.

Beba Lindsay Lohan

Na fotografijama koje je objavila, Lindsay Lohan nosi pletenu bijelu haljinu bez rukava koja ističe trudnički trbuščić i s ponosom pokazuje sobicu uređenu u nautičkom stilu.

Kako vam se sviđa soba koju je za bebicu uredila Lindsay Lohan?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Beba Lindsay Lohan prve će dane provesti uz morske motive

Soba bebice Lindsay Lohan uređena je u kombinaciji plave, bijele i žute boje, a ta kombinacija neodoljivo podsjeća na mir i sretne dane provedene uz more.

Beba Lindsay Lohan

Na zidu iznad krevetića naslikan je prekrasan mural s morskom temom, a u sobi se nalazi set polica u obliku čamca, zajedno s golemim plišanim medvjedićem i plavim hortenzijama.

Za Lindsay Lohan “zvijezde su se posložile” kad je upoznala svog sadašnjeg supruga koji se bavi financijama u Dubaiju, a u kojem je prepoznala muškarca svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

“Ja sam vrlo sretna djevojka, a on je vrlo sretan muškarac“, izjavila je Lindsay za medije kad su otkrili da je zaljubljena.

Par se vjenčao 2022. godine, a iste se godine Lindsay vratila filmu te razveselila fanove simpatičnom ulogom u božićnom ljubavnom filmu “Falling for Christmas” na Netflixu.

Nedugo nakon što smo doznali da priprema još jednu romantičnu komediju za Netflix, stigla je i vijest o trudnoći poznate američke glumice.

druge vijesti