Samo jedna haljina bez naramenica dovoljna je da postanete modna zvijezda ljeta

U ovakvoj haljini sve će se glave okretati za vama!

19 lipnja 2023

Haljina bez naramenica INSTAGRAM: @BRIDGETXLOREN/@GIULIABBATE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Svako ljeto sa sobom donosi nekoliko hit modela haljina, ali i onu jednu koja postaje vladarica gradskog asfalta. Ove sezone presuda je jednoglasna – najpopularnija je haljina bez naramenica, izrađena od tila ili nekog sličnog mrežastog, lagano elastičnog materijala.

U vodećim high street trgovinama, kao što su Reserved, H&M, Mango i Sinsay lako ćete pronaći idealnu haljinu bez naramenica za sebe, a ako želite nositi hit modele koji su osvojili internet, vaša sljedeća destinacija neka bude Zara, koja nudi pregršt modela kojima su ispunjeni Instagram profili modnih influencerica.

Haljina bez naramenica najpopularnija je u zanimljivoj izvedbi

Već smo spomenuli da je haljina bez naramenica posebno popularna u izvedbi od tila, no ovaj trend ima još jedan dodatak popularnosti, pa ako želite svojom haljinom ispuniti baš sve kvačice na hit listi za 2023. godinu, pronađite onu koja ima ombre uzorak.

Haljina bez naramenica

Bez obzira na to je li riječ o tradicionalnom ombre uzorku, pri kojem se boje prelijevaju od najsvjetlije do najtamnije u istom tonalitetu ili uzorku u više različitih boja koji izgleda poput igre vodenim bojama, ljupko šarenilo itekako je poželjno kad su ovogodišnje haljine u pitanju.

Dugačka ili kratka haljina bez naramenica?

Ovaj trendi model haljina mikro mini, midi i maksi varijantama, a ako vas zanima koja je najmodernija, odgovor je – sve podjednako! Izaberite onu koja najbolje pristaje vašoj građi i vašem stilu.

Haljina bez naramenica kao modni posjetitelj iz vremenske kapsule

Ovaj dugo zaboravljeni trend žario je i palio razdobljem kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih, a zatim netragom nestao premda izgleda uistinu fantastično. Voljele su ga nositi Rachel Green (kultni lik Jennifer Aniston iz serije Friends), Mariah Carey i brojne druge it-djevojke iz tog razdoblja pa predlažemo da inspiraciju za cjelokupni stajling potražite na retro fotkama te u serija i filmovima s kraja devedesetih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Kako nositi hit haljinu bez naramenica?

Uz ovako odvažnu haljinu nije potrebno previše nakita ni puno kompliciranja. Dobra frizura i make up, štikle ili bijele tenisice, baguette torba i parfem koji osvaja bit će dovoljni da nadolazećih mjeseci blistate u svojoj haljini be naramenica.

druge vijesti