HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Savršena vjenčanica za ljetna vjenčanja uopće ne mora biti skupa.

Budžet koji ste skupili za vjenčanje radije ćete potrošiti na putovanje i opremanje stana nego na vjenčanicu? Pronašli smo modni prečac uz koji ćete na vjenčanju izgledati nevjerojatno glamurozno i pritom uštedjeti gomilu novca koji biste inače dali za dizajnersku vjenčanicu!

Vjenčanica za ljetna vjenčanja, Mango

Pristupačna high street vjenčanica za ljetna vjenčanja sletjela je u dućan Mango, i nestala u trenu

Popularni high street brend Mango ove godine ima nekoliko fantastičnih haljina koje se mogu nositi kao vjenčanice, a jedna je na prvi pogled osvojila buduće mladenke koje su je odmah pokupovale. Ova bijela haljina zaista ima WOW efekt!

Vjenčanica za ljetna vjenčanja, Mango

Srećom, na službenoj stranici brenda Mango stoji kako će ova zanosna bijela haljina ponovno doći u trgovine pa se zabilježite na listu čekanja prije nego što bude kasno.

Vjenčanica za ljetna vjenčanja, Mango

Zašto je ovo savršena vjenčanica za ljetna vjenčanja?

Ova haljina iz high street dućana Mango zaista ima sve. U isto je vrijeme profinjena i atraktivna, jednostavna je, a opet posebna, ne otkriva puno, no zahvaljujući otvorenim leđima, ipak je – koketna.

Vjenčanica za ljetna vjenčanja, Mango

Zanimljiv kroj vjenčanice s vezanjem oko vrata cijeloj priči daje luksuzan dojam, jednako kao i veliki cvijet koji se po želji može skinuti, a decentne šljokice kojima je haljina posuta govore kako je mladenka koja odabere ovu vjenčanicu itekako spremna za plesni podij.

Savršena vjenčanica za ljetna vjenčanja u Mangu ne stoji više od 250 eura

Ako se uspijete dočepati ove haljine, cijena će vas ugodno iznenaditi jer stoji samo 240 eura. Ipak, moramo vas upozoriti da bi šljokice mogle napraviti štetu na sakou vašeg dragog mladoženje, pa se svakako savjetujte kako spriječiti taj problem, a pritom zablistati u svakom smislu.

Čime upotpuniti ovako glamuroznu vjenčanicu?

Imamo nekoliko ideja, s iste high street lokacije!

Kožnate sandale, Mango

Savršena vjenčanica za ljetna vjenčanja

Rajf s mrežicom, Mango

Savršena vjenčanica za ljetna vjenčanja

Naušnice sa školjkama i perlicama, Mango

Naušnice sa školjkama, Mango

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote i vjenčanja čitajte na Hello! Croatia. 

 

 

 

 

 

druge vijesti