HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nešto više od mjesec dana nakon što se vjenčao s kolegicom Albom Baptistom (26), seksi glumac Chris Evans (42) prvi se put u javnosti pojavio kao oženjen muškarac.

Prošloga petka na New York Comic Conu glumac najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovom filmskom svemiru strpljivo se fotografirao s obožavateljima.

Chris Evans nasmijan je pozirao s obožavateljima na konvenciji

Jedna obožavateljica, po imenu Alesia, objavila je na X-u (nekada Twitter) fotku sebe s Chrisom na kojoj se vidi da glumac nosi vjenčani prsten.

Tako sam sretna što sam ponovno srela Chrisa Evansa“, napisala je obožavateljica uz fotografiju. Chris Evans se široko smiješio na slici, ali je druga obožavateljica brzo primijetila da se na slici vidi i njegov novi vjenčani prsten. “Ovo je slatka fotografija. Ali uzdišem kada vidim da ima vjenčani prsten na ruci“, napisala je.

U međuvremenu je još jedna korisnica X-a po imenu Nicole objavila fotografiju na kojoj se slikala s Evansom na događaju. Dok je glumac stajao u pozi koja je uključivala podizanje lijeve ruke, njegov novi prsten bio je još vidljiviji.

Glumčevo pojavljivanje na događaju u New Yorku je prvi put da je primijećen u javnosti otkako se oženio Albom na privatnoj ceremoniji na njegovom imanju u Cape Codu.

Nakon ceremonije, “veliki šator i plesni podij postavljeni su u kući“, a glazba se mogla čuti do kasno u noć, rekli su tada izvori.

PROČITAJTE: Tko bi trebao zadržati zaručnički prsten u slučaju prekida?

Tog su vikenda mnogi slavni prijatelji para viđeni u obližnjem Bostonu na proslavi. Među prisutnima su bili Evansovi kolege iz Marvelovog filmskog svemira, Robert Downey Jr. i njegova supruga Susan, Scarlett Johansson i njezin suprug Colin Jost, Chris Hemsworth i njegova supruga Elsa Pataky te Jeremy Renner.

Prema tvrdnjama prijatelja, Chris Evans se već neko vrijeme htio skrasiti

Najseksi muškarac na svijetu 2022. po izboru časopisa People bio je u vezi s portugalskom glumicom nešto više od dvije godine.

chris evans

Čim je upoznao Albu Baptistu, Chris Evans je znao da je ona ona prava.FOTO: Profimedia

Izvor Peoplea prošlog je mjeseca otkrio da su se Chris i Alba “vrlo brzo uozbiljili” nakon svog prvog susreta u Europi. „Stalno je govorio da zna da je ona ta“.

Spreman je skrasiti se već neko vrijeme“, dodao je insajder. “Jedva čeka imati obitelj. Samo je čekao pravu djevojku.”

druge vijesti